Yoni massage hvordan gratis frække noveller

yoni massage hvordan gratis frække noveller

Totalt blottet Jeg mærker, hvordan hans hænder bevæger sig udad og nedad til min lænd og balder. Han sætter sig til rette mellem mine ben. Nu er jeg totalt blottet. Jeg er normalt et meget kropsligt blufærdigt menneske over for fremmede, men på en eller anden måde tænker jeg på massøren som et professionelt menneske, der jo har set op i skødet på tusinde kvinder før mig.

Og det giver mig ro. Han stryger mine ben og balder, og jeg mærker min krop svare ved at blive blød og afslappet. Jeg giver mig nu, stritter ikke længere imod, for nu er jeg jo alligevel blottet, og der er ikke mere at skjule. Efter lang tid lægger han sig ind til mig og holder om mig. Vi ligger bare der og trækker vejret sammen. Det er trygt og varmt, og en lille smule underligt for mig at være så intim med et fremmed menneske.

Nu skal jeg om på ryggen. Igen skal jeg lige bruge et par minutter på at falde til ro i den nye position. Han placerer sig ved mit hoved, tager forsigtigt mine arme op, så jeg holder ham om livet, og han begynder at røre mine sider, min mave og mine bryster.

Alt er lange, blide strøg, olie, varme, musik, den fremmede duft af ham. Det hele flyder sammen. Min krop flyder sammen. Tænker ingenting om noget. Enkelte gange minder han mig om at trække vejret helt ned i maven, men ellers er han tavs. Jeg åbner ikke øjnene en eneste gang, og nu er det, som om jeg svæver gennem farver og lys.

Hans hænder har fundet en rytme på mine bryster, ned på maven og op igen. Han siger, at han er klar over, jeg ikke vil have yoni-massage, og om det er okay, at han stryger let hen over venusbjerget.

Ja, ja, alt er okay nu. Længe holder han den rytme. Bryster, mave, venusbjerg og op igen. Jeg registrerer en tanke, der bobler op langt væk fra — aha, det er så nu, det bliver erotisk.

Hele min krop synger blidt. Alle celler er vågne og i live, og jeg mærker hele min krop fra den yderste del af tåen til det øverste af min hovedskal, som om jeg ligger og skvulper i varme bølger.

Sangen bliver højere, mere intens, og jeg føler mig ophidset, men på en anden måde end "tag mig nu". Jeg forstår nu, hvad de mente med at fordele den seksuelle energi i hele kroppen — det er netop det, der sker — og det føles vidunderligt.

Syngende, summende og dirrende af energi. Jeg mærker, hvordan han ændrer rytmen, vi nærmer os afslutningen af massagen, og igen lægger han sig ind til mig og holder om mig. Jeg takker ham, og jeg mener det.

Vi mødes alle fire igen, dampende og glinsende af olie, med et håndklæde om kroppen. Det går op for mig, at jeg overhovedet ikke har tænkt på, hvad der foregik i det andet rum, og det er dejligt at se min mand igen, med røde kinder og strålende glade øjne.

Dér forstår jeg, hvorfor vi ikke blev masseret i samme rum — for bare at kunne give sig helt hen, uden at have opmærksomheden andre steder end på sig selv. Se 10 grunde til, at sex er sundt. Hvor meget sex er nok for at få et lykkeligt parforhold? Fie er 44 år, journalist og selvstændig kommunikationskonsulent. Hun er under uddannelse til psykoterapeut på Københavns Gestalt Institut på tredje år. Har kendt Michael i 12 år, og har to børn. Er tantra noget for jer? En parmassage varer cirka 2,5 time og koster 3.

Kvinder kan vælge mellem en kvindelig eller mandlig massør. Yonimassagen er kun en del af massagen, hvis du ønsker det. Se mere på Tantratemplet. Sæt god tid af sammen efter massagen, så I kan snakke om oplevelsen og måske nyde hinandens vågne og varme kroppe. Søren Pilmark efter 35 års ægteskab: Cecilie Beck taler ud om sin skilsmisse: Få spændende interviews og portrætter direkte i din inbox!

Kom op i mig. Jeg kan ikke vente længere. Det gjorde Søren så. Dora var helt fugtig, så han gled let ind og begyndte langsomt at bearbejde skeden med sin pik. Snart tog Dora et fast greb i Sørens skuldre, kneb munden sammen og lukkede øjnene. Nu gennemrystedes hendes krop af endnu en orgasme, kraftigere end den første.

Søren kunne mærke det i sin pik. Han fortsatte ganske langsomt og kørte op i tempo igen. Et øjeblik efter sagde Dora: Nu vil jeg have din udløsning. Lad mig nyde den.

Det var et godt signal til Søren. Han lod nu alle fortøjninger gå og kom i en kortvarig, men intens udløsning. Bagefter tog de et brus i det lille badeværelse og gjorde både sig selv og baglokalet klar til tantra-massage. Søren tog et par boxer-short på og badekåbe udover.

Dora havde kun trusser på under sin badekåbe. Hun lagde nu et nyt tæppe og lagen på briksen, tændte fyrfadslys og hentede lidt snacks og frugt frem, som hun havde gjort klar. Søren skruede op for radiatoren, hente massageolie, kondomer og latexhandsker. Som det sidste åbnede han en flaske hvidvin og gjorde musik klar.

Det blev igen Vivaldi, som han havde spillet, første gang han havde givet Dora tantra-massage. Den musik kendte Jeanette jo også. Ved tiden dukkede Jeanette op. Hun låste sig selv ind i salonen og gik ind i baglokalet uden at tænde lys. Hun gik hen og gav først Dora så Søren et kindkys. Søren kunne godt huske, at han også var blevet klippet af hende. Men først nu lagde han mærke til forskellen på hende og Dora. Jeanette var næsten lige så høj som Søren, slankere end Dora.

Søren regnede med, at hun var sidst i tyverne. I modsætning til Dora så Jeanette ud til at skifte frisure og hårfarve med korte mellemrum.

Han var spændt på at se resten. De satte sig alle tre, nippede til hvidvinen og spiste lidt snacks og frugt. Nu kunne Søren se på Jeanettes hænder, at hun rystede ganske svagt – tydeligvis lidt nervøs. Han gav sig derfor til at forklare lidt om tantra-massage. Dora havde læst lidt om det og havde jo hørt, da Søren gav Dora tantra-massage; så det meste var afdramatiseret på forhånd.

Søren sluttede af med at fortælle, at han ville have latex-handsker på, når han masserede hendes yoni med hænderne, og kondom på, når han masserede den med sin lingam.

Han forsikrede hende, lige som han havde forsikret Dora, at hun til enhver tid kunne sige fra, hvis noget af det, han gjorde, var for grænseoverskridende. Så ville han standse øjeblikkeligt. I tantra er der ikke noget ”point of no return”, sagde han. Det var Jeanette med på. Til sidst opfordrede han begge kvinder til at gå ud på badeværelset; så ville Dora hjælpe Jeanette med at blive klar. Søren havde alt klar og satte sig hen for at komme ind i en meditativ stemning. Efter nogen tid kom Dora og Jeanette ud fra badeværelset – begge i badekåber.

Dora satte sig i en dyb stol ved siden af briksen med et stort forventningsfuldt smil. Jeanette gik hen til briksen og så meget alvorlig ud – tydeligvis spændt. Da hun løsnede badekåben, var hun helt nøgen. Søren bemærkede straks, hvor slank hun var. Hun havde et mellemrum mellem inderlårene, som han kun havde set hos få. Hvis han havde været spændt på at se hende ægte hårfarve, blev han ikke klogere; Jeanette var helt glatbarberet.

Hendes mave var også glat – ikke præget af graviditeter. Men det smukkeste var nok hendes faste, selvsiddende bryster. Deres facon gav i en brøkdel af et sekund Søren associationer til snuden på en schæferhund.

Jeanette lagde sig ned på maven; og Søren hjalp hende med at lægge puder og pøller til rette, så hun lå behageligt. Søren registrerede, at han - ligesom første gang han gjorde klar til at massere Dora, var helt tør i munden. Han følte næsten, at han kunne høre sit eget hjerte banke; så spændt var han selv. Søren startede med at massere Jeanettes ryg.

Til sin store skuffelse så han, at hun var tatoveret på ryggen. På det venstre skulderblad havde hun en rose, og på lænden en sort, symmetrisk figur. Men det må hun selv om, tænkte Søren.

Sammenlignet med Doras ryg var Jeanettes nærmest som en drengs. Der var ikke meget kød på den. Men Søren kastede et hurtigt blik over på Dora, der sendte ham et smil og slikkede sig let om munden. Søren kunne mærke det helt ned i pikken, uden at han dog fik erektion endnu. Han stod op ved hovedenden af briksen og kunne nå ned på Jeanettes lænd. Hvis han skulle nå hendes dejlige runde baller, skulle han bøje sig for langt frem.

De ville få en særlig omgang senere. Da han havde masseret ryggen med hænderne, flyttede han sig om på siden af briksen og masserede nu ryggen videre både med sine arme og hele brystkassen.

Jeanette sukkede flere gange dybt. Ingen tvivl om, at hun nød det, lige så meget som Dora havde gjort. Efter ryggen stillede Søren sig ved fodenden og gav sig til at massere Jeanettes ben lige fra achillessenen op til ballerne. Til sidst gav han ballerne en omgang, masserede området om endetarmsåbningen, men gik ikke ind på ringmusklerne, da han ikke havde latexhandsker på. Da han var færdig med ballerne, spurgte han hende sagte, om han skulle massere ringmusklerne. Jeanette blev liggende med lukkede øjnene og brummede noget, der kun kunne opfattes som et ja.

Dora havde allerede gjort en latex-handske klar, som hun hjalp ham med at tage på højre hånd. Søren så pludselig, at Doras badekåbe var gledet til side.

Hun havde ingenting på indenunder, og Søren kunne ane hendes lækre, røde dusk. Søren smurte nu højre hånd godt ind i massageolie og genoptog massagen af området omkring endetarmsåbningen. Da han følte, hun var klar, masserede han sig vej ind med pegefingeren og gav sig nu til at massere ringmusklerne hele vejen rundt. Han var spændt på Jeanettes reaktion. Hun slappede fuldstændig af, lå med halvt lukkede øjne, og der flød lidt spyt ud af munden.

Nu kastede han et blik over på Dora. Hun sad mageligt tilbagelænet i stolen, havde slået badekåben til side og kærtegnede sin lækre kusse med lukkede øjne. Da Søren var færdig med Jeanettes ringmuskler, trak han sig forsigtigt ud, tog latex-handsken af og smed den i papirkurven. Så bad han hende vende sig om, så han kunne tage fødderne og forsiden af benene.

Søren dækkede først hendes krop med badehåndklædet. Så gik han i gang med at massere hendes fødder og give dem zoneterapi. Nu blev Dora nærværende igen, rykkede stolen helt hen til briksen og sagde til Søren: Det kunne jeg godt tænke mig at lære. Først tog han Jeanettes venstre ben, startede med at stimulere hypofysen, gik alle zoner igennem og sluttede med det såkaldte stigbøjlegreb, der stimulerer kønsorganerne generelt. Da han var færdig med venstre fod, gjorde han det samme med hendes højre fod.

Da han var færdig med zoneterapien, hviskede han til Jeanette, at han lige ville gå ud at vaske hænderne, inden han tog resten. Hun var faldet i søvn eller i hvert fald i en søvnlignende tilstand. Søren gik ud på det lille badeværelse, vaskede hænderne, tissede og vaskede sig under forhuden.

Da han kom tilbage i det improviserede tantra-tempel, kunne han høre, at CD’en med Vivaldi var startet forfra. Dora sendte ham et varmt smil og sagde: Søren satte sig nu ned ved Jeanettes hoved og begyndte at massere hendes regelmæssige ansigt. Herfra bevægede han sig ned over halsen og ud på skuldrene. I modsætning til Dora havde Jeanette tydeligt fremstående kraveben.

Derefter rejste han sig op og tog først den højre, bagefter den venstre arm fra fingrene ind til skuldrene. Efter armene trak han langsomt det store badehåndklæde væk fra Jeanettes bryst og gik i gang med at massere brystkassen, først uden om brysterne og ned til navlen, så hen over brysterne, først begge så ét ad gangen. Til sidst masserede han hendes ret store, brune brystvorter én ad gangen. Det gav Søren en kæmpe erektion. Men ligesom med Dora lod han sig naturligvis ikke mærke med noget.

Efter brystet gav Søren sig til at massere Jeanettes mave ned til hendes glatbarberede venusbjerg. Da han var færdig med at bruge hænderne, bøjede han sig igen ned over hende og masserede hele brystet og maven med sine egne arme og brystkassen.

Nu spurgte han, om han måtte give hende yoni-massage. Jeanette nikkede bare med lukkede øjne. Søren tog nu en ny latexhandske på højre hånd, som Dora rakte ham. Han tog ekstra megen massageolie på og åbnede ganske forsigtigt de store læber fra hinanden. Jeanette flyttede af sig selv benene ud fra hinanden, så Søren bedre kunne komme til.

Han masserede først de store læber grundigt – én ad gangen. Så masserede han ganske forsigtigt de små – i første omgang uden at røre clitoris. Søren konstaterede, at der var en lille kuglerund fortykkelse på den venstre lille læbe.

Han spurgte forsigtigt, om den var øm. Men det er den ikke mere, efter at jeg har fået taget ringene ud. Jeg har været ved lægen. Hun mener, at den vil forsvinde af sig selv med tiden. Søren tænkte ved sig selv: Også på det område skulle du eksperimentere med din smukke krop.

Da læberne var masseret godt igennem, masserede han - stadigvæk ganske forsigtigt selve clitoris. Jeanette trak nu vejret hurtigt og stødvist, og Søren mærkede, at pikken var vågnet til live igen. Den var blevet fuldstændig slap, da han havde opdaget den lille knude på hendes lille læbe. Nu førte han forsigtigt langfinger ind og masserede skedevæggen, først kattetungen, der var ganske markant, så venstre skedevæg, derefter højre skedevæg, og til sidst vendte han fingeren rundt med håndfladen nedad, så han kunne massere bagvæggen.

Da han havde været hele vejen rundt, tog han både langfinger og ringfinger ind og genoptog massage af kattetungen. Jeanette trak vejret hurtigere og hurtigere, og pludselig kunne Søren mærke i fingrene, at hun fik orgasme. Søren havde forklaret hende, at tantra-orgasmen er noget, der ikke skal komme til udtryk på samme måde som en almindelig orgasme. Men alligevel glædede han sig over det.

... Escort service copenhagen escort escort service

Yoni massage hvordan gratis frække noveller

NØRREBRO ESCORT TRUSSE PORNO