Konen får pik fisse slik

konen får pik fisse slik

Men hun skal helst have store og faste bryster Selvfølgelig skal min kone med, og hun har både røv og patter der vil noget , der bliver din mand ikke snydt , hun har også en lækker kusse , som du skal slikke , vi skal nok få dig til at elske at slikke kusse , og du kan lige tro det er noget din mand vil kunne lide , at se dig og min kone i en 69 min kone elsker pik , både i kussen og i munden , han må også gerne køre den af imellem hendes patter.

Pigesex er ellers dejligt , du skulle prøve , det er pigerne der ved hvordan en fisse skal slikkes min veninde,Ulla og jeg har sex et par gange om ugen , vi kan kysse og kæle og slikke i timevis , sommetider ser min mand på , så sidder han og spiller sin pik , sommetider vil han være med , han kan godt lide at ligge med to nøgne damer.

Og det er da også dejligt at få en rigtig stor stiv mandepik op i kussen. I må meget gerne skrive til mig på: Jeg har det lidt på samme måde- Min kommende kæreste må MEGET gerne være bi-sexuel og så skal jeg på et tidspunkt sutte hans pik mens han blir taget hårdt af en mand Kender iøvrigt en fyr der har helt samme ønske som dig-- Han gider ikke kneppe det par, han vil kun sutte Q's kusse efter manden har sprøjtet sperm op i hende..

Prøv at komme i din kone. Sådan rigtig godt og hårdt, så sæden bliver pumpet dybt ind i hende. Så slik hende bagefter. Kan du klare mosten? Du vil smage din sæd blandet med hendes safter Det tror jeg ikke du får konen overtalt til - så "nøjes" med at slikke hende efter du er kommet i hende og "leg" at det er en fremmed mands sæd. Jeg nyder selv at slikke efter jeg er kommet.

Det giver også pigen gode orgasmer, fordi hun er mere følsom. Hovedmenu Forside Debat Horoskoper. Kæmpe pik fisse slik Kæmpe pik fisse slik Lenas fisse begyndte at klø og hun spekulerede kæmpe pik fisse slik på, om hun også kunne forføre den flotte unge kvinde.

Han lod den køre ned til min kusse og smurte den godt ind i mine safter og Bents sperm. Inden de stod af toget fik Milf spanking thai massage sallingvej hendes adresse og telefonnummer og de aftalte, at Lena skulle komme en af de første dage Moren og faderen var på stationen og tog imod Lena.

Birthe gik hen bag hende og løftede op i hendes lille kjole. Han pressede den helt ned i halsen på hende og sagde, at det var en god lille fisse hun havde fundet til ham, men hun skulle fedte hans pik mere ind, så han kunne få den op i Lenas stramme lille røv.

Forældrene havde været i Spanien og havde haft det dejligt, men havde savnet Lena og hendes bror. Han tunge kom for hvert slik nærmere min anus. Flotte kusser sex massage odense Både hendes fisse og røvhul var meget behåret. Har du haft rigtige mandepikke oppe i din fisse, spurgte han. Jens-Ole rejste sig op, og tog shortsene af og hans store pik strittede lige ud i luften. Hun sagde, at hendes tante havde kneppet hende i det lille hul med en dildo, og at hun havde nydt det.

Lena sagde, at tanten plejede at slå til hendes balder var røde. Thai massage farum thai massage storkøbenhavn Kæmpe pik fisse slik - stod bare Det var dejligt, kan kørte fingeren ud og ind i min lille stramme numsehul.

Det er en mega fræk historie , du skriver godt! Manden tog fat om skaftet og førte pikken i bund i sin kone. Posts navigation 1 2 Next. Lenas fisse begyndte at klø og hun spekulerede kæmpe pik fisse slik på, om hun også kunne forføre den flotte unge kvinde.

Både hendes fisse og røvhul var meget behåret.

.

Jeg er en ellers godt gift mand på Men jeg har en meget stor drøm! Jeg elsker at slikke og jeg drømmer om at smage masser af sperm. Helt nøgagtigt går min drøm ud på at jeg er sammen med et par, hvor jeg skal slikke dem begge og når manden har sprøjtet en stor posion sperm dybt op i konen, så skal jeg slikke hende helt ren og sluge alt spermen. Hvad skal jeg gørre?? Det er en meget stor drøm, men min kone som jeg elsker meget Vil absolut overhovedet ikke hører om den slags.

Hvordan får jeg opfyldt min drøm??? Jeg har en drøm om se min mand slikke en pik Han vil også gerne smage din sperm og du må få hans. Men har du lyst at sutte og slikke hans pik og evt. Så kan vi evt mødes Du må gerne "låne" min mand, da jeg er stolt af ham og hans dejlige store pik 24 cm og 18 i omkreds. Jeg kunne tage min kone med , Så kunne hun slikke din fisse , imedens jeg suttede din mands pik , du kunne også slikke hendes fisse og min pik , jeg ville også slikke din fisse , jeg elsker både at slikke fisse og at sutte pik din mand må spille og slikke og sutte på min pik alt det han lyster.

Men hun skal helst have store og faste bryster Selvfølgelig skal min kone med, og hun har både røv og patter der vil noget , der bliver din mand ikke snydt , hun har også en lækker kusse , som du skal slikke , vi skal nok få dig til at elske at slikke kusse , og du kan lige tro det er noget din mand vil kunne lide , at se dig og min kone i en 69 min kone elsker pik , både i kussen og i munden , han må også gerne køre den af imellem hendes patter.

Pigesex er ellers dejligt , du skulle prøve , det er pigerne der ved hvordan en fisse skal slikkes min veninde,Ulla og jeg har sex et par gange om ugen , vi kan kysse og kæle og slikke i timevis , sommetider ser min mand på , så sidder han og spiller sin pik , sommetider vil han være med , han kan godt lide at ligge med to nøgne damer.

Og lige nu var den centrum for en særdeles kærlig indsæbning - også mine nosser. Jeg stod og nød forestillingen, for jeg havde fuldstændigt overgivet mig i Angelas vold, og jeg glædede mig allerede vildt meget til den fortsatte udvikling - men måske en anelse bekymret for hvordan jeg resten af ugen fik gennemført mit arbejde til tiden.

Jeg blev hurtigt revet ud af mine bekymringer, da Angela kommanderede mig ind under bruseren, hvor hun justerede varmt og koldt vand og med håndbruseren skyllede mig af fra top til tå. Og snart var vi begge renvaskede og bedst af alt: Nu stod vi og kyssede hinanden begærligt, mens vi lod solens varme stråler kærtegne og tørre vore kroppe.

Og jeg håber ikke du synes, jeg er for påtrængende, men du ved jeg er ret direkte, og også at jeg plejer at få hvad jeg peger på," grinede Angela. Jeg løftede hende op i mine arme og bar hende over på madrassen, mens hun kyssede mig på halsen med begge arme rundt om mig. Da hun lå klar på madrassen, begyndte jeg at smøre hende ind i den creme, hun tidligere på dagen havde brugt.

Og mine stærke hænder fordelte cremen på hendes bagside - og denne gang gik jeg til den - også omkring hendes ædlere dele.

Og hendes fisse var glat som jeg ved ikke hvad, så den måtte være helt nybarberet. Og jeg fik rig lejlighed til at beundre hendes fisse, for hun måtte ganske enkelt have verdens mindste fisse - jeg mener set ude fra. For hun havde ingen hævede eller store skamlæber, og hendes revne var kun ca. Da jeg undersøgende stak en finger ind i hendes fisse, var den ganske normal i størrelse - det samme var hendes klitoris, og den reagerede hun livligt på, da jeg nulrede den frem og tilbage.

Så det var kun det ydre af fissen, der så lille ud. Men udseendet passede fortrinligt til både bryster, og hendes lille spinkle krop. Det, der bedst beskriver hende spontant her og nu: En dejlig lille snurretop på omkring 55 kg. Og helt klart en lille snurretop, der nød sex på en ægte, afslappet og naturlig måde. Sådan virkede det, for lige nu spandt hun som en lille kattekilling, der lige havde slikket fløde i sig, mens solen skinnede fra en skyfri, blå himmel.

Åh, denne lille fisse - jeg måtte slikke den. Med blød og våd tunge slikkede jeg hendes revne - først hendes røvhul, dernæst hendes andet hul og til sidst hendes klitoris. Jeg slikkede med våd tunge - rigtigt frækt og langsomt, mens jeg havde to fingre inde i hendes fisse. Hun havde en bemærkelsesværdig blød fisse, for den føltes nærmest som fløjl, og det gjorde kontakten med hende til en ekstra dejlig oplevelse.

Vi kiggede hinanden dybt i øjnene, mens jeg slikkede hende, og jeg bemærkede hendes øjne nærmest var slørede - sikkert af bar ophidselse og liderlighed. Dettte helt specielle skær omkring de blå øjne havde jeg tidligere oplevet på andre lyshårede piger, næsten aldrig på mørkhårede. Om det er en biologisk variant, ved jeg ikke, men det er en stor nydelse at se ind i sådanne slørede blå øjne, og det får én til føle sig som en ægte superelsker. Mens jeg slikkede, kærtegnede jeg hendes klitoris, der var vokset en anelse under mine berøring.

Og det var helt klar noget, der satte gang i hendes vejrtrækning, og hun stønnede mere og mere. Og da hun lå med rumpen lige i vejret, tog jeg min stive pik i hånden, og kørte den liderligt langs revnen - lige fra fissen til røvhullet, mens jeg stønnede: Jeg lå på knæ ligesom Angela, og lod pikhovedet bevæge sig lige inden for i fissen, og på denne måde fik jeg tirret hende en ekstra gang.

I løbet af de næste par minutter bevægede jeg pikken længere og længere ind, men hele tiden med langsomme kneppebevægelser, så hun vænnede sig til min tykke pik. Angela begyndte at kneppe med og bevægede sine hofter frem og tilbage, og jeg bemærkede, at hun nu selv havde overtaget sin klit, der flittigt blev onaneret, mens vi kneppede. Nu valgte jeg at stå helt stille med hofterne, så det var Angela, der bestemte både hvordan pikken kørte frem og tilbage i hendes fisse, og også hvilken hastighed, hun bedst kunne lide.

Jeg var i den syvende himmel, for det var længe siden, jeg havde været på besøg i en så blød fisse, og jeg kunne mærke hvordan min udløsning så småt var på vej - også Angelas orgasme var tæt på. Og da Angela råbte: Og begge vore orgasmer var toppen, for vore underliv dunkede og pulserede, så det var en nydelse ud over det sædvanlige. Vi stønnede og pustede begge i lang tid efter, og da vi havde fået luften igen, blev vi enige om, at det godt nok var et knald af de bedre.

Vi lå nu side om side - jeg med Angela tæt ind mod min brystkasse, mens hun lå med min halvslappe fyr i hånden. Allerede da jeg så dig her i morges, var jeg ved at besvime af indestængte lyster, og min fisse var ved at koge over. Og da jeg så mærkede din pik i min hånd, ja, så måtte jeg prøve din dejlige følgesvend. Håber du tilgiver mig det. Så faldt snakken på om Jonas skulle have noget at vide om det, og vi lå længe og overvejede for og imod.

Konklusionen blev, at vi gav hinanden håndslag på, at vi aldrig nogensinde ville berette for nogen, hvad der var hændt for lidt siden. Så selv om jeg kunne spise dig morgen, middag og aften, så må vi love hinanden, at jeg får gjort arbejdet færdigt til tiden.

Sagde hun mens hun smilende tilføjede: Et halvtag over den udendørs kabine og et udekøkken i den anden ende. Derfra hvor jeg arbejdede, havde jeg fri udsigt til Angelas dejlige røv, og oplevelsen fra i eftermiddag havde godt nok gjort mig slap i koderne, men synet af hendes smukke krop med røven lige vendt mod mig gjorde, at det af og til rykkede i gutten.

Men man kan godt snedkerere og samtidigt drømme om fed sex, skal jeg hilse og sige. Husk bare at tjekke målene to gange inden du saver. De næste par timer arbejdede jeg flittigt og samlede kræfter til aftenens sexuelle udskejelser, mens jeg på den ene side var super opstemt over min nye erobring - på den anden side var min samvittighed over for min lillebror sort som i en kulkælder.

En enkelt ting, der trøstede mig var, at han bestemt ikke var jaloux. Men det var sikkert bare min egen afledningsmanøvre for at dulme min sorte samvittighed. Angela var gået i gang med at fremstille en sommersalat, og imens nynnede hun en charmerende lille melodi, som jeg ikke kendte.

Jeg selv havde travlt med et bygge spærene op til overdækningen og stod et par trin oppe på den store alu-stige, da jeg mærkede en lille kvindehånd krybe ind under mine shorts og kærtegne mine nosser. Mange tak," sagde jeg, og trådte ned fra stigen, hvor jeg gav hende - nøgen som hun var - et kram og kyssede hende kærligt på kinden. Min pik gjorde tegn til at forsøge at komme fri af mine shorts, men jeg skulle være færdig med spærkonstruktionen, så jeg slap hende hurtigt igen. Efter middagen sad vi på terrassen - Angela nu i sin minimale bikini og jeg i bar overkrop og shorts, mens vi på hendes tablet så nyhederne kl.

Vi sad i hængekøjen med et køligt glas hvidvin i hånden og nød aftenens stilhed og skæret fra den lavthængende sol. Angela havde trukket benene op under sig og sad lænet ind mod mig, mens hun kærtegnede mine lår - alt imens hængekøjen duvede let frem og tilbage. Jeg tænker på utroskab.

Hos os er det, når følelserne løber af med os, og det går ikke. Havde I ikke været det, havde jeg sikkert fortalt Jonas om oplevelsen. Det har jeg gjort tit, men måske er det lidt dobbeltmoralsk, for sidste gang jeg fik noget fremmed varede det i 4 dage, og jeg fortalte kun Jonas om én gang. Ikke helt fair, men han nød at høre om de frække ting, jeg havde oplevet, så det også blev et kick for ham.

Og havde jeg fortalt det varede i 4 dage, var han nok blevet en anelse jaloux," forklarede Angela. Mens hun havde snakket, havde jeg en hånd inde under hendes lille bikinitop, hvor jeg kærtegnede hendes stive brystvorte. Stemningen var super intim, og vores vejrtrækning var så småt øget en anelse.

Angela havde åbnet min livrem, lynet lynlåsen ned og fisket min stive pik frem fra sit skjul, og nu sad hun og spillede den af. Mit pikhovede er dejligt stort og fyldigt, og når den er stiv, skifter farven en anelse over mod mørkerødt.

Og det var det lige nu. Huden på pikhovedet er helt glat, og Angela lagde sig nu over mig og tog hovedet ind i munden, mens hun skiftevist suttede og slikkede. Af og til kørte hun tungen op og ned af mit skaft, og når hun gjorde det, havde vi øjenkontakt.

Og når en dejlig pige har gang i min pik, elsker jeg at få øjenkontakt med hende. Det er bare det frækkeste, jeg ved. Jeg fik lirket hendes tangatrusser og hendes BH af hende og også mine egne shorts, så vi snart sad splitternøgne og gyngede i hængekøjen.

Angela satte sig overskrævs på mig, mens hun kyssede mig lidenskabeligt. Da den først var inden for, begyndte hun langsomt at ride mig, så fjedrene i hængekøjen gav sig hørbart.

Nu havde hun pikken helt i bund, og i den stilling kiggede hun mig dybt i øjnene, mens hun - det bedste hun havde lært - klemte med sine fissemuskler om min pik - en skøn fornemmelse, der gjorde den intime situation endnu mere sexet.

Og nu bevægede hun sit underliv frem og tilbage, så hendes klitoris blev stimuleret på mit skamben - en følelse, der fik hende til at sukke af velvære og en skøn sexet fornemmelse. Eftermiddagens dejlige knald havde taget noget af toppen af vore vilde lyster, så denne kneppetur foregik på en meget langsom, men ikke desto mindre meget intens måde. De dejlige følelser var ganske enkelt helt ud i fingerspidserne, og vi nød begge den liderlige stemning, mens vi kneppede hinanden i den vuggende hængekøje.

Jeg havde en finger inde i hende bagi, og jeg mærkede, hvordan hun hele tiden klemte om fingeren. Og hende jeg kneppede slikkede fisse af på den anden pige. Frækkere bliver det ikke - lige bortset fra lige nu. Det er super skønt, Angela. Åhh, dejlig pik," svarede hun med tilbageholdt åndedræt.

Og nu i en lækker stilling - ikke på siden, men med Angela oven på mig, hvor hun havde mere end mit pikhovede i munden. Hun kærtegnede mine nosser, og hendes ene pegefinger aede mit røvhul. Det samme gjorde min pegefinger i den anden ende af sengen, mens jeg slikkede hendes lille knop.

På et tidspunkt byttede jeg lidt om på fingrene, så nu havde jeg min tommeltot i hendes fisse, mens min pegefinger var dybt inde i hendes røv. Angela suttede pik på en vidunderlig våd måde - endda meget våd måde, og det gjorde det hele utroligt liderligt. Jeg håbede, jeg var lige så god til mit slikkeri, som hun var til at sutte pik. Snart mærkede jeg hvordan min udløsning pressede på, og jeg kom hurtigt efter med en stort suk, mens jeg sendte min sæd ind i hendes mund.

Angela var god til at sluge hele ladningen, og nu var det hendes tur til at komme. Hun stønnede efterhånden vildere og vildere og snart kunne jeg mærke, hvordan hun kom og kom - med en masse små orgasmer som perler på en snor. Og langsomt genfandt hun efterhånden sin normale vejrtrækning, mens vi lå afslappede med armene om hinanden. Den voldsomme aktivitet på det hvide lagen havde gjort os godt og grundigt trætte, og kort tid efter var vi faldet i en dyb og velfortjent søvn.

Fortsættes Læs næste del Se historier skrevet af Dirty harry Gæstebog for: Angiv din stemme her. Hvis du stemmer 1,2,3 skal der angives en kommentar. Du kan godt stemme blank, og kun nøjes med kommentaren.

Intim massage til mænd pige søges til trekant

ÆGTE BRYSTER ESCORTS KØBENHAVN

MODNE DANSKE DAMER KNEP MIN RØV