Fræk kontakt stripper odense

fræk kontakt stripper odense

Lige meget om det er en blond eller brunette, en fræk eller frækkere, så kan du med garanti finde den helt perfekte stripper til dit arrangement i Odense her hos Strip Danmark. Christel optræder med pikante og sensuelle stripshow i Odense. Hun har et beskidt glimt i øjet, og er udstyret med en barm af galaktiske dimensioner! Jane Doe er en erfaren stripper og en stor kulturel berigelse i Odense. Når Jane Doe åbner ballet er det med klasse, elegance og frække strip show!

Ceejay stripper Odense med kæmpe meloner, flashy tatoos, potent hofteparti og langt Marilyn Monroe garn! Når gommen lige skal ha besked…. Isabell er en stilfuld kvinde med stor udstråling. Hun optræder med elegante strip show i og omkring Odense. Dejlige Miss Dynamite fyrer krudtet af i Odense, med frække moves og svung i hofterne. Book et brag af et show! Nicca kommer gerne til H. Andersens gamle by, når der bydes op til bal… Hun er en godt skåret brunette med lange slanke ben, lille pikant bagdel, og yderst velsiddende barm….

Det har aldrig været nemmere at booke strip Odense. Du har fuldt overblik over hvilke strippere der kører i Odense, og hvor meget det koster med en omgang strip i Odense. Med online booking klares det hele via tastaturet, men du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os — også med en bestilling på strip Odense.

En stripper i Odense behøver ikke koste skjorten. Grundprisen for et stripshow hedder kroner, men så kommer der lidt kørsel oven i prisen. Vælger du en stripper øst for Storebælt, så løber kørselstillægget i vejret, men vælger du en af de lokale fra oversigten herover, så går pengene til baller og babser i stedet for bro og benzin.

De angivne priser er for stripshow inklusiv kørsel — vil du vide pris på andre ting, så se vores prisliste…. Når du bestiller strip Odense er der kørselstillæg til prisen. Kørselstillæggets størrelse er forskelligt fra stripper til stripper og handler om hvor langt stripperens udgangspunkt er fra Odense, og om stripperen kører rundt i en lille økonomisk kabinescooter eller en stor benzinslugende Chrysler. I de priser der er angivet ud for den enkelte stripper, ER kørsel inkluderet.

Strip Danmark har ofte været med inde over når der skulle arrangeres DM i strip - både som medarrangør og som rådgivende konsulent. Så sent som april - i forbindelse med erotik messen i Valby Hallen - var Strip Danmark med som medarrangør af DM i strip  Med online booking klares det hele via tastaturet. Men du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe og afgive bestilling….

En stripper Fyn vælter ikke budgettet til årets julefrokost. Vi sørger for at holde prisen på et minimumsniveau. Grundprisen for et stripshow er kroner. Dertil skal du påregne lidt kørsel til stripperen. Kørselstillægget svinger lidt fra stripper til stripper, helt afhængig af udgangspunkt og befordringsmiddel. Er det på Fyn det sker, skal det selvfølgelig være med strip. Med oversigten ovenfor har du et godt værktøj til at finde den helt rigtige stripper. Alle sammen kan bestilles inklusiv  lapdance  hvis det skal være med den på.

På Fyn kan du imidlertid få andre interessante sager. Fx har vi dejlige eventpiger som nok kan sætte gang i løjerne. Det kan fx være med pikant topløs servering , eller som nuttede bunny girls der går rundt og skænker boblende champagne.

Skal der lidt stærkere sager ind under vesten, liner pigerne gerne op med en byge liflige shots af bodytequila  til de tørstige drenge. Skal den tages lidt ud på overdrevet, så kan der også diskes op med et vildt dildo show  hvis det skal være.

Derudover kan der doubles up med et sensuelt  dobbeltshow hvor to strippere optræder sammen. Jo, det kan hurtigt blive en sjov aften på Fyn. Så hvis du sidder og keder dig, og trænger til lidt spas, så ringer du bare! Vi er Danmarks største strip bureau, og har i mere end 15 år beriget Danmark med fræk underholdning i form af strip.

Fræk kontakt stripper odense

FEDE PIGER PORNO KØB BRUGTE TRUSSER

Strip Odense | Både telefonisk og online booking - bestil stripper Odense nemt og Book denne skønhed og nyd synet af de lange slanke ben, den frække. Book strippere København, Strippere Sjælland, Fyn, Lolland, samt i Vi er Danmarks største strip bureau, og har i mere end 20 år beriget Danmark med fræk. Skal det være en pigestripper eller mandestripper i Odense? Se den store oversigt over strip på- og nær Fyn her. Skal det være en pigestripper eller mandestripper i Odense? Se den store oversigt over strip på- og nær Fyn her. frisør rødovre centrum stripper fyn 0 Frisør rødovre centrum brugtbilsforhandler fyn For mere info, bedes du kontakte os. Huset kan let opdeles i to. Her finder du alle vores dejlige og frække pige strippere fra Fyn. Du kan booke Det er dog helt op til stripperen selv og derfor er det en god idé at kontakte os.

Prostitueret nordjylland luder i danmark