Kneppe bagfra hvordan får man sprøjteorgasme

kneppe bagfra hvordan får man sprøjteorgasme

..

Kneppe bagfra hvordan får man sprøjteorgasme

THAI ESCORT DK KVINDER SØGER SEX

Når hun først kender det.. Så er det ikke så svært, men mange kvinder har fortalt at de føler det som om de skal tisse.. Hvilket de jo ikke hverken skal, eller gør Sommand giver det ofte ret store påvirktninger i armen Ikke for en orgasme.. Men det fedeste er at få hende helt op at svæve.. Og så ellers give hende orgasmer i træk Så er armen øm Og hun svæver på sin helt egen sky Min kæreste får en voldsom tisse trang nogle gange, er dette et tegn på hun er ved at sprøjte?

Prøv at få overbevist hende om, at det er ok at fortsætte, da det sandsynligvis "bare" er en sprøjteorgasme, og skulle det mod forventning være en tissetår, hvad så? Det kan jo tørres op!

Når hun ligger på ryggen med benene samlet, og løftet ligesom et vælget "L" , og jeg så tager hende hårdt, eller når hun ligger på maven, og jeg tager hende så penis næsten penetrere lodret. Jamen, så lyder det da til, at det er fordi der er en sprøjte orgasme på vej. Prøv at få hende til at slappe af i den situation, og så fortsæt. Det er da næsten ærgerligt at hun skal undvære den fornemmelse, og som du kan se her i tråden, er det normalt med den "jeg skal tisse"-fornemmelse før en sprøjteorgasme.

Jeg har haft en del sprøjte orgasmer og er nået til det punkt hvor jeg stort set kan kontrollere om jeg skal nå dertil eller ej. Til gengæld er jeg ikke sikker på jeg har et G punkt , endelig hjulpet lidt på vej af videnskaben som i disse dage er uenige om hvorvidt det overhovedet findes og det er bestemt ikke fordi der ikke ledes efter det!.

Punktet er der, men det er ikke statisk. Til gengæld har jeg gode punkter som elsker stimulation uanset hvad de hedder og der har jeg nok min fokus. Når jeg får den vildeste orgasme af at ride en fyr, ja så er det måske G punktet, i hvert fald ved jeg vi har ramt et lækkert punkt og går jeg efter en hurtig og heftig orgasme, så er det op på hesten, men jeg nyder nu også at trække den lidt For mig er det en kombination af, som flere nævner, at slappe helt af samtidig med at spændingen opretholdes, der skal stadig stimuleres og på det stadie kan man tåle temmeligt meget, om det er fisting eller blot et par udholdende fingre.

Måske netop i kraft af man slapper af og dermed er meget "åben ", er der gode muligheder for det lykkes og helt rigtigt, det føles som om at nu tisser jeg, glid over punktet og giv slip!

Hvor kraftigt man kan sprøjte eller nå dertil, afhænger også af hvor meget man er tændt imo. Hvis kvinden har svært ved at slappe helt af hjælper det med benene løftet højt, uden hun skal anstrenge sig for at holde benene i luften , fokus må være hendes underliv.

Der er flere steder, hvor der tilbydes undervisning i teknikken. Den der videnskab er altså KUN britere der har været med i og ikke særligt mange OG grundlaget er tyndt imo - kun kvinder er spurgt og: Det ligger TÅT op ad urin-blæren og det at det kan give tissetrang, handler om at blæren er lidt for fyldt, så når man trykker på G-punktet, så trykker man nemlig op imod blæren, som derfor kan give tissetrang.

Til de kvinder der IKKE bryder sig om at mærke den tissetrang, kan det anbefales at tisse af før sex. MEN tissetrangen kan forekomme uden at man tisser.. Så stop ikke af den grund. Punktet kan føles forskelligt fra det øvrige underlivskød og de fyre der er trænet i at mærke på G-punktet, vil give mig ret i at det kan føles som en lille ru valnød, der er mere hård end det øvrige kød i underlivet.

Nogen gange skal man virkelig trykke til for at kvinden kan mærke det, men opgiv ikke. Jeg kender ingen kvinder der ikke kan mærke deres G-punkt, hvis de har haft en fyr der virkelig vidste hvad det handlede om: Mange kvinder lærer at sprøjte ifm berøring af dette frække punkt, for der sidder nemlig et par små blærehalskirtler som frigiver kropsvæske som IKKE er urin, men i stedet en klar let salt væske. Med tiden når man som kvinde føler sig tryg ved G-punktet, gir det nogle saftige orgasmer..

G-punkts orgasmer, som er ret lette at få og i flertal -- flere efter hinanden egne erfaringer er 14 af slagsen: Du har ret i at det er vigtigt at kvinder slapper helt af forud for en sprøjte orgasme Den er nemlig meget psykologisk påvirkelig og det betyder med andre ord, at ligger hun og tænker på alt muligt..

Ja så kan fyren nå at få krampe i fingrene som er de bedste til G-punkts orgasme imo HVIS mændene er gode til at tage fat i G-punktet. Det er min erfaring med sprøjte og G-punkts orgasmerne, der for mit eget vedkommende er de mest saftige af dem alle Ja GS jeg er klar over det er et tyndt videnskabeligt grundlag.

Jeg har G punktet, og det var aktivt inden det fik et navn. Det jeg hinter lidt til, er vist jagten på alle de punkter fra A til G og ikke mindst pc altså musklen.

En kvinde kan godt slappe af med benene i luften fx hvis en 3. Du skal være medlem for at skrive en kommentar. Opret en konto på siden her. Har du allerede en konto? Tips og Tricks Søg i. Prev 1 2 Næste Side 1 af 2. Skrevet January 27, Mig og min kæreste har desperat brug for hjælp til hvordan hun får en sprøjte orgasme. Vi har kigget rundt på nettet men med begrænset resultat. Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites. Besvaret January 27, Hejsa Jeg har sendt dette link i en anden tråd, men i får den da lige igen: Besvaret January 28, Besvaret February 19, rettet.

Besvaret March 1, Besvaret March 21, Jeg har skrevet noget i strengen, kun for kvinder, så her kommer mit svar ud i det åbne forum: G-punkts orgasmer - våde orgasmer Jeg har kunnet få G-punkts orgasmer "altid", men lærte først at få det under forhold, jeg selv kunne kontrollere, da jeg begyndte at lege med fistfucking i Kvinders våde orgasme Til orientering: Jeg kan få våde orgasmer men kan ikke undervise i det, så det er bare mine personlige erfaringer, der er beskrevet: Held og lykke Analekspert Susan.

Jeg har også fået det lært: Den teknik, der er vist i det link, jeg postede i et tidligere indlæg, virker på mig hver gang. Besvaret April 25, Besvaret April 27, Liderlig hilsen Analekspert Susan. Besvaret April 28, Hej GS Det er altid irriterende, når ens evner i en retning får større konsekvenser, end man har lyst til. Hej GS Har du overvejet at tømme kirtlen for væske på toilettet, inden du har lyst til sex uden den store forberedelse med plastik mm.?

Besvaret April 29, Som alternetiv kan hun sidde på knæ, og ellers samme behandling God lyst med sprøjte orgasmerne Besvaret January 10, Jamen det kan sagtens være en sprøjteorgasme, der er på vej. Hvornår sker det normalt? Besvaret January 11, Besvaret January 12, Besvaret January 13, Opret en konto eller log ind for at kommentere Du skal være medlem for at skrive en kommentar Opret en konto Opret en konto på siden her. Opret en ny konto. Tag nu initiativet og være chef under sex.

Bliv chefen og kommander med ham om hvad han skal gøre. Alt fra hvordan du vil slikkes, ting han skal sige, til hvordan han skal kneppe dig og i hvilket tempo. Kæl, nus, og masser ham lidt mere de intime steder, så han kan mærke, at du ikke er bange for at røre ved ham, samt at du tænker på hans mandlighed. Kom ind, når han sidder i sofaen, og sæt dig overskrævs på hans skød. Begynd at kysse og slikke hans hals.

Kom ind med et hvilket som helst sæt sexet undertøj eller natkjole på. Helt uden at sige noget og blot bruge en finger, indikerer du han skal komme med dig. Det er også muligt efter dette, at kun bruge din finger til at angive alt der skal ske og som du vil have ham til. Pludselig knappe hans bukser op og begynde at slikke ham, gerne mens du sidder mellem hans ben. Dette bliver aldrig kedeligt, og gør en ellers normal ting endnu bedre med ekstra effekt og glæde, da du tog initiativet.

Det vigtigste er, at han føler, at du ikke kan holde fingrene fra ham, i stedet for det er en pligt at slikke ham. Fordyb dig i mandens hobbyer, og flirt imens I snakker om det. Tag det skridtet videre ved at finde på små udfordringer der er lette for ham og sige fx "hvis du vinder næste runde, slikker jeg dig i 2 minutter".

Bestem en nøgen-massageaften, hvor i skiftes til at røre ved hinanden. Næste gang du giver ham et blowjob, starter du med at slikke ham stiv, herefter går du over til at give ham et handjob med glidecreme, mens du ser ham i øjnene. Væk ham, mens han sover, ved at tage ham på skridtet, og sig du er møg liderlig efter ham, samt han skal tage dig nu! Kom nøgen ind til ham, når han sidder i sofaen. Når du skal give ham blowjob, så masser mellemkødet stykket mellem anus og kuglerne imens, samt inderlårene.

Dette gør de fleste mænd meget liderlige og afslappet, og gør de kan mærke meget mere. Dette tager du fx på under dit tøj, så det først kommer til syne, når du klæder dig af, når I skal i seng. Kom nøgen ind til ham, mens han arbejder, og sæt dig på hans skød og knappe hans skjorte op. Du kan endda tage hans slips på som det eneste, hvis du virkelig vil tænde ham.

Gøre dig selv meget våd, gå ind til manden og pludselig tage hans hånd og føre den ned i dine bukser, så han kan mærke ,hvor våd du er. Tag en pude med ind til ham mens han arbejder, træk hans stol ud bare gå i gang med at slikke ham dybt og vådt. Kræv han arbejder videre. Slik ham anderledes, end du plejer — fx ved at slikke fra hans anus hele vejen op over mellemstykket, hen over kuglerne, op ad skaftet, rundt om hovedet, tage pikken helt ind i munden, langsomt ned til roden, for herefter at køre hele vejen tilbage.

Bed ham om at køre ind til siden, mens han køre bil, og give ham et blowjob på fx en rasteplads. Kræv at han slikker dig lige nu, til du kommer. Om I så er i køkkenet eller i sofaen. Du kan fx sige du har længtes efter det hele dagen, fordi han gør det så godt. Mens I har sex, skal du pludselig kræve, at han gør noget bestemt. Fx tage dig i en specifik stilling, gøre noget hårdere, hive dig i håret, kvæle dig blidt, eller slikke dig midt i det hele.

Midt i sex, eller mens du slikker ham, kravel ned mellem hans ben og slik hans anus, mens du masserer mellemkødet stykket mellem anus og kugler. Være trusseløs, men iført høje hæle, selvsiddende strømper, hofteholder og gennemsigtig BH. Du kan på denne time lave bevægelser, slikke forførende på din ene finger, bukke dig forover ofte, rave på ham osv. Mens manden vasker op efter aftensmaden, stiller du dig bagved ham og raver på ham hele tiden over det hele, under tøjet, nede i bukserne.

Gerne mens der viskes, hvad du har tænkt dig at gøre ved ham, når han er færdig. Giv ham bind for øjnene, få ham til at slappe af, lig ham på maven, slik hans balder og anus, mens du rør ved hans kugler. Send ham en SMS "kom lige ind i stuen" - her ligger du med bind for øjnene helt nøgen på bordet, helt ud til kanten, så han nemt kan glide op i dig, når han er stiv.

Lav russisk på ham. Find noget glidecreme, og få ham til at onanere mellem dine bryster, mens du presser dem sammen. Du kan starte med at slikke ham stiv. Kig ham også i øjnene, vær nærværende, og vær med til bevægelserne.

Brug glidecreme inde i kondomet, hvis det bruges, eller i fissen, hvis der ikke bruges kondom. Gør det til en sjask våd glidebane!

Når han kommer, så slik eller grib fat om hans nosser og masser dem let. Tryk gerne ind på hans mellemkød imens mellem anus og kugler , da dette vil gøre hans orgasme større. Væk ham om morgenen, eller når han sover på sofaen det er blot ved at knappe hans bukser op , ved at slikke ham. Når I fx sidder i sofaen eller i bilen, hvor du kører, pludselig tage hans hånd ned i dine trusser og sprede dine ben, så han kan komme til at røre ved dig.

Dette kan være både med eller uden tøj på, eller hvor du tager lidt af det af. Du behøver dog ikke at tage tøjet af foran ham, så det bliver en striptease.

Herefter tager du ham blot med ind i soveværelset. Bed ham om at sætte en pornofilm på, han godt kan lide. Slik ham imens, han ser filmen. Rid ham imens med ryggen til ham, så du også kan se filmen. Fortæl ham en historie, mens I har sex, med alle de ting som tænder ham. Dette kan fx være, at du er meget stram, og at det gør ondt, fordi det er første gang, eller hvordan du vil slikke hans kugler mens han knepper en anden pige, eller hvordan jeres bryllupsnat skal være, eller I har sex hos nogle venner, uden de ved det.

Initiativer til sex, der er romantiske Spørg ham, om du skal give ham massage. Du starter med at massere hans ryg og skuldre, og hvis du fornemmer, at han godt kan lide det, kan du bevæge dig længere nedad. På den måde har du tid til at forberede et andet sted med fx lys, frækt undertøj, buttplug, pude til knæene, hvis du vil slikke ham, mens han har bind for øjnene.

Forbered dig på mange dejlige ting at sige, og sige et nyt punkt hvert 20 sekund, mens du slikker ham og kigger ham i øjnene hele tiden. Dette kan fx være, hvad du kan lide ved ham, hvad der tænder dig ved ham, hvad du godt kan lide ved hans pik osv. Du kan fx love ham, at han 2 gang om året må tage den hvor og når som helst han vælger.

Det kan fx også være, at du lover ham at han må tage dig 5 gange mere inden for 1 år, hvis du nogensinde skulle gå fra ham. Hvad som helst, der får det til at virke som en kontrakt. Indkøb noget nyt sexlegetøj eller et sexspil. Dette tager du med i seng. Tag frække billeder eller video af dig selv, og send noget nyt 2 gange om dagen til ham, hver dag i en uge. Undersøg en helt ny sexstilling, og foreslå, at I skal prøve den.

Anbefalet er fx at manden sidder på sengekanten, mens du ridder ham med benene foldet om ham, så i kan se hinanden i øjnene. Foreslå, at du her til aften, gerne vil give ham massage.

Ved slutningen af massagen, begynder du mere og mere at slå over i at massere hans mellemstykke mellem kugler og anus , kønsben over penis , for til sidst at massere det hele med munden. Han skal ikke se blowjobbet komme. Når du vågner før ham, så glid stille og roligt ned under dynen og begynd at slikke ham. Se hvor langt du kan komme, før han vågner han skal nok blive stiv, selvom han sover. Men pas på - det er den bedste måde at vågne på for en mand, da han kan mærke mere fordi kroppen er afslappet, og det er garanteret at han fra den dag af, hver morgen, vil håbe du gentager det stort set hver dag resten af sit liv!

Så det må ikke være eneste gang du gør dette! Servere morgenmad på sengen for ham, iført sexet undertøj eller stuepige uniform. Sæt gerne et lille kort ved maden, om hvad han skal gøre ved dig, eller hvad han kan forvente du gør, efter at have spist morgenmaden. Det kan også være imens, der spises… Kom lidt tidligere hjem. Servere aftensmad nøgen eller iført undertøj.

Dette virker bedst, hvis det er en romantisk middag, og han kan få hele billedet på en gang med dig, lysene, maden osv. Fortæl ham under middagen, om en dagdrøm du havde, som fremhæver at du er den, han tænker på og ikke kan få nok af.

Fortæl ham grafisk om de vilde orgasmer, han gav dig i drømmen, og hvordan det skete. Det må gerne være noget han kan genskabe. Mens I ligger i ske i sengen, hvor du har røven ind mod ham, presser du pludselig din røv lidt i en spids ind i ham og laver sensuelle bevægelser med den. På den måde masserer du hans skridt med din røv. Lav et klippekort til ham der gælder 1 år. Dette kan fx være 20 klip hvor du sluger hans sæd, 10 klip hvor han må tage dig analt, 5 klip hvor han kan få blowjob, mens i har gæster, eller er ude i byen, 1 klip om at han må gøre noget grænseoverskridende med dig, I ikke har prøvet før, eller 1 klip om at han må gå til luder.

Hver aften i en uge kun rende rundt i forskellige kostumer og undertøj, men du må ikke tillade ham at tage dig før på 5. Han må dog gerne slikke dig. Du må gerne sende frække billeder af dig selv til ham, i løbet af dagene, så han hele tiden husker på, hvor meget han har lyst til dig.

Fx "gæt hvad jeg har lyst til". Tag dig god tid til at massere og slikke ham over hele kroppen til han kommer ca. Det er vigtigt, at du får ham til at slappe helt af. Det er fx ved at du masserer hans mellemkød stykket mellem anus og kugler , hele hoften, overlår, samt stykket lige over penis, inden du slikker ham til han kommer.

Han skal gerne hele tiden være erotisk opstemt, og det kan du med fordele bruge din krop til. Du kan også slutte af med at ride ham. Dette vil frembringe en af de største orgasmer han nogensinde har fået, og han vil elske dig for det, med alle de følelser han får i kroppen. Skriv hvorfor du vil have ham, hvad du tænder på ved ham og elsker ved ham. Dette læser du så højt for ham, mens du langsomt ridder ham og kigger ham i øjnene imens. Skriv flere gange til ham i løbet af en hel dag, hvad du har tænkt dig at gøre ved ham, når han kommer hjem.

Dette skal være meget grafisk! Det er vigtigt, at du kan udføre præcist, hvad du har lovet ham, du ville gøre. Novellen kan endda fx beskrive hvad der sker så snart maden er færdig. Initiativer til sex, der har lidt rollespil Under samleje tager du hans hånd op om din hals, efterfulgt af at sige "nej, vil du ikke nok lade være med at voldtage mig".

Når I er ude, raver du voldsomt på ham og siger ofte stærkt beskrivende ting om, hvad du vil gøre ved ham, når I kommer hjem. Det er meget vigtigt at dette også gennemføres, da det ellers har modsat effekt. Når I er ude, raver du voldsomt på ham når jeres venner kan se det. De skal kunne se at du har lyst til ham tænder på ham og pikken du rør. Opfind et rollespil og sige I skal bruge det - evt. Du kan med fordel give ham et stykke papir i hånden om hans rolle, karakter og persontype, samt om der er ting, du ønsker, han skal gøre ved dig, og hvordan det hele opstår.

Klæd dig ud som luder gerne lidt trashy, så der ikke er tvivl om det , gå uden for og ring så på døren. Sig at han har bestilt dig, og du gerne vil have at vide, hvad han vil have dig til at gøre. Husk ikke at bryde karakter. Gør rent i sexet stuepige kostume. Det er vigtigt, at når han laver tilnærmelser, da er du ikke er helt modvillig, men pointerer over for ham, at du jo altså kun er ansat til at gøre rent!

En god vinkel er altid, at du ikke har råd til at miste dit job, hvorved du er nødt til at gå med til det mod din vilje. Bed ham tage en drink på en bar, I kender, efter job. Fortæl ham, at du har lyst til at score ham. Forestil dig, at du er single, og du har fået øje på den lækreste mand og gå hen til ham. Lad som om I ikke kender hinanden. Vær så den forførende femme fatale, der bruge alle kneb!

Lok ham med hjem og nyd at andre i baren ser det, og misunder dig og din mand. Mens I har sex skal du tale frækt om fantasier, situationer, hvad du vil gøre ved ham, hvor, hvornår, hvad du kunne tænke dig. Det kan være hvad som helst, fra at gøre det i bilen, til du en dag siger, du har købt én pige, du har taget med hjem til jer.

Du behøver ikke selv tænde på tanken, men det gør det lettere at fortælle eventyret, mens han tager dig og forestiller sig det. Initiativer til sex, der kræver forberedelse Tag billeder af forskellige steder, han tydeligt kan genkende.

Billederne kan fx være af haven, nærliggende park, toilet i biografen, eller dit arbejde. Tidspunktet bestemmes af dig, og han skal bare møde op. Tag forskellige billeder af dig i stærkt forskelligt undertøj, og bed ham om at vælge et. Når han kommer hjem, venter du kun iført dette og klar til hygge. Tag uanmeldt ind på hans arbejde uden trusser eller i sexet undertøj under en lang frakke.

Mens I har sex, stopper du pludselig helt op, trækker ham ud og sætter hans pik op i dit anus. Du kan med fordel have forberedt det med en buttplug, uden han ved det. Ellers er et godt tip, at have samlet en masse spyt i den hånd, som du holder om pikken med, og med en bevægelse smøre pikken helt ind i spyttet.

Herved glider det langt lettere. Det tager øvelse at kunne give slip på sig selv, samt kunne tage styringen for sexagten med ord. Det er en vigtig del af et sexliv, som ofte mangler — nemlig at kvinden direkte indikerer hun har lyster, samt det er over for sin mand.

Kneppe er det fælles porno emne, og knepperier bliver der i den grad udført. Af synonymer til kneppe kan nævnes penetration og hardcore. I de fleste af sex. Det er ret let, når man først får det lært. Vi har besøgt swingerklubben City Swingers på Amager, hvor. en fræk Voksne Damer pornofilm. analsex i swingerklubben - se hvorfor mændene i swingerklubben er vilde med at kneppe tina bagfra. feb Hej søger en fyr som vil kneppe mig i røven for kr du må blive ved lige så længe Dog har jeg stadig mit livs første sprøjteorgasme til gode. taget bagfra, jeg ridder og sidst blive taget hvor jeg ligger på ryggen, og at du kan Men sådan er det bestemt ikke her, hun er ægte, og man kan både mærke og se.

ESCORT ESCORT SERVICE SEX I DK