Jeg knepper min mor gangbang danmark

jeg knepper min mor gangbang danmark

Hun kom hurtigt til sagen, nemlig at min far var død, omkommet efter at have påkørt et vejtræ på vej til hospitalet. Hun var ikke hysterisk eller ude af sig selv, men stemmen dirrede af umiskendelig smerte.

Jeg tog selvfølgelig omgående hjem til hende. Deres hus ligger i en forstad til København ikke så langt fra min lejlighed, så jeg kørte derover på cykel.

Det var midt i maj og solen skinnende, så havde det ikke været fordi, jeg var så ked af det, havde jeg fløjtet en munter sang. Jeg havde aldrig tidligere set min mor ked af det. Det skulle jeg heller ikke komme til denne dag, for hun var knust. Det har naturligvis altid været hende, der har haft det tætteste forhold til min far, hun elskede ham af hele sit hjerte, så i sammenligning med hende, var han for mig blot en fin fyr. Jeg var ked af det, men mandede mig op, da jeg bankede på døren.

Hendes krop rystede og øjnene var røde — hun prøvede ikke at skjule smerten. Jeg tog en uge fri fra eksamenslæsningen, så jeg kunne være hos hende og trøste hende, så godt jeg kunne. Efter begravelsen blev hendes smerte efterhånden afløst af sorg, og hun begyndte langsomt at vende sig til tanken om, at han var død. Hun fortalte mig om deres ungdom, når vi gik ture sammen. Det var hendes måde at sørge på; at artikulere rammende episoder fra deres liv, og det altid med en inderlig ømhed.

Hun ynkede aldrig sig selv, hendes tilstand, men selvfølgelig græd hun, når hun kom til at savne ham. Jeg savnede ham også, men det var i højere grad igennem hende, når hun fortalte om ham. Resten af familien så hun, men det var nok mere deres ønske end hendes at mødes og snakke om det — hun ville helst være sammen med mig.

Jeg elskede også at være sammen med hende, men jeg frygtede det også, for jeg vidste ikke om min kærlighed ville blive gengældt. Det kunne blive pinligt for mig, hvis jeg kom til at gøre tilnærmelser til hende, som hun ikke gengældte. Jeg betvang mit begær og nøjedes med at lytte til hende, at tale med hende. Alt andet ville også være respektløst.

Hvis hun havde eller fik følelser for mig, ville jeg jo opdage det, når hun ikke længere sørgede over min far, tænkte jeg. Udover de mange gåture brugte vi tiden på at forberede mig til eksamen. Hun var meget behjælpelig, og det tvang hende også til at tænke på noget andet end sig selv, sagde hun.

Når vi sad sammen og arbejde, var det som om skyggerne veg bort for en tid, og jeg havde svært ved at styre mig: Selvom det var et platonisk forhold, var jeg lykkelig for bare at være sammen med hende igen, for jeg havde savnet hende i så mange år. Da jeg havde boet hos hende i et par måneder var min far kommet noget på afstand.

Det skal ikke forstås sådan, at hun ikke snakkede om ham mere, det gjorde hun, men han var blevet et kært minde — også for mig. Det havde nok også noget at gøre med, at jeg var der og havde overtaget hans plads, hvilket lod hende blive på sin.

Selvom hun altid har smilt og leet meget og haft et sind så let som en sommerfugl, så blev hendes sind alligevel tungere mens hun sørgede. Hun blev ikke deprimeret eller melankolsk, det ligger ikke til hende; letheden var der stadig. En fjer bliver ikke tung som en sten, fordi den bliver våd; den flyver bare ikke rundt. Nu lettede hun igen i smil og munter sang. Mine eksamener var nu overståede, og, da det var godt vejr, brugte jeg meget tid på at sidde og læse bøger ude i haven. Det er nok noget, jeg har arvet fra hende, denne ubændige læseiver.

Jeg havde dog svært ved at koncentrere mig om det, jeg læste, når jeg kunne høre hendes fuglesang inde fra huset. Hun kom kun ud til mig, når hun ville give mig noget at drikke, eller, når hun ville fortælle mig noget.

Vi var aldrig sammen særligt lang tid ad gangen, men jeg tænkte på hende hele tiden. Når vi spiste sammen, blev hun hurtigt færdig og gik straks i gang med opvasken, hvorpå jeg gik ind på mit værelse.

Selvom vi således brugte meget tid hvert for sig, var det ikke udtryk for indifferens fra hendes side. Da hun sørgede, var hun i tanken hos min far, der således var imellem os, og hun vækkede medfølelse i højere grad end passion. Når hun havde anet mit begær, kunne jeg se, at hun blev trist. Det virkede som om, det voldte hende samvittighedskvaler, hvilket gav mig afsmag for mig selv. Nu var jeg mere forgabt i hende end nogensinde så munter og smilende hun var hele tiden, og jeg kunne ikke skjule dette, når vores blikke mødtes.

Hun reagerede i begyndelsen undvigende på min slet skjulte interesse, efter sorgen havde lagt sig, men snart begyndte hun at smile genert og rødme, hvorefter hun hurtigt slog blikket ned, når vores blikke mødtes.

De følgende dage begyndte jeg at komme hende nærmere, især efter at hun begyndte at tage lidt parfume på, hvilket hun ellers sjældent gik med. Det var en sødlig duft, der gjorde mig så vild efter hende, at jeg havde svært ved at styre mig — hun var et levende potensmiddel.

Hun smilede mere end nogensinde — i særdeleshed over min kejtede optræden. Efter et par dage tilbød jeg at hjælpe hende med opvasken. Hun sagde, at det måtte jeg da godt, mens hun smilede et stort smil og rødmede i sin blomstrede sommerkjole, der fremhævede hendes flotte bryster og blotlagde hendes bare ben fra midt på låret og ned.

Da hun på et tidspunkt rakte mig en tallerken, slog det klik for mig, og jeg toget fast greb om den hånd hun holdt den i. Tallerkenen faldt til gulvet og hun kiggede forskrækket op på mig. Jeg holdt fortsat fast i hånden og kiggede hende lige i øjnene.

Hun slog hurtigt blikket ned. Jeg befalede hende at kigge på mig. Hun stod ubevægelig et øjeblik og løftede derpå langsomt og tøvende ansigtet. Det var et hengivent blik der mødte mig, så ømt og varmt, som kun et blik til en elsket kan være. Jeg slap mit tag i hende, og hun vendte rundt og gik et par skridt væk, men længere nåede hun ikke, før hendes duft ramte mig, hendes røv trykkende mod stoffet, de blottede arme, det nøddebrune hår, hun, åleglat smidigt bevægende sig lydløst hen over gulvet, hun ramte mig og jeg tog hende i et nu hårdt i armen og vendte hende rundt, og stirrede hende lige i øjnene.

Hendes bliv var lidt skræmt, men forventningsfuldt, og øjnene var blanke. Jeg flåede kjolen af hende i en bevægelse — hun havde hverken trusser eller bh på — og førte hende hurtigt over til stuebordet. Hun strittede lidt imod, hvilket gjorde mig endnu vildere. Jeg dirrede af liderlighed, da jeg pressede hendes overkrop ned mod bordet, der bevægede sig en halv meter ved min voldsomme fremfærd.

Jeg betragtede et kort øjeblik hendes indbydende røv, og tog hende resolut op til mig igen. Hendes blik var helt væk, nærmest saligt, og jeg kyssede hende på munden, halsen, bevægede hænderne hen over hendes krop, hendes bløde arme, de indbydende bryster med strittende vorter, som hun skød frem mod mine krævende hænder.

Jeg tog hende ind til mig mens jeg slikkede hendes hals, og tog hårdt fat i hendes røv. Mit ene ben ramte hendes inderlår, der var vådt af væske fra hendes fisse, og jeg tog igen et hårdt tag i hende, og maste igen hendes overkrop ned mod bordet. Min pik var hård som jern, men jeg nåede lige at opflammes af synet af hendes røv, der strittede mod mig, glubskt at sluge billedet af hendes safter dryppede ned på gulvet, fra de synlige og hårdløse skamlæber mellem balderne, skamlæber, der var opsvulmede og glinsede i sollyset, der faldt ind fra haven, skamlæber, der lignede 2 røde bakker med en tynd dal i midten, en å hvori væsken fossede, jeg nåede at frydes over hendes villige krop, der lå helt stille, afventende, mens jeg kunne høre hendes hastige tunge åndedræt — dette syn nåede at ramme mig inden jeg dirrende af liderlighed bankede min pik op i hende i en bevægelse.

Hendes indre spændte om mit hårde lem. Jeg tog hendes hænder om på ryggen, og holdt fast i dem. Jeg kneppede hende i hurtige hårde stød. Min liderlighed var uhæmmet og rasede gennem kroppen. Jeg var brutal, og hun klynkede lidt over den hårdhændede behandling, men begyndte snart at stønne højlydt mens hun vred sig under mig. Hun fik næsten omgående en orgasme, der hurtigt gik over i en ny.

Jeg lagde hende på gulvet, og bankede på ny pikken op i hendes sparsomt bevoksede fisse. Mine hænder tog famlende på hendes svedfugtige krop, hendes bløde bryster. Jeg var desperat efter at røre hende mere, end jeg kunne — for jeg kunne ikke tage nok på hende. Jeg så vildt ind i hendes smukke øjnene, der blev saligere og saligere, jo mere jeg hev i hende, desto hårdere jeg stødte op i hende. Saften fra hendes fisse flød ud i en sø på gulvet, som hun smuttede rundt i.

Det var svært at holde hende fast, for hun bevægede sig hele tiden sin svedige slangekrop, vred sig af liderlighed, med orgasmer rullende gennem hende som bølger. Til sidst bankede jeg min sæd op i hende, og faldt sammen. Jeg lagde mig ned ved siden af hende, og kiggede på hende. Hun åbnede langsomt øjnene og lagde sig ind til mig. Hun holdt meget af sex offentligt og kunne tænde helt enormt af hvis nogen opdagede og kikkede på os.

Hun havde to døtre. Den ældste nærmest en kopi af hende selv. Ligeså rødhåret og varm som moderen. Lidt kønnere selvom det ikke sagde så meget. Det uundgåelige indtraf med datteren. Jeg kunne ikke holde igen og vildskaben slap løs i mig.

Jeg bollede dem begge og endte med at gøre datteren gravid. En efterkommer af mig render således rundt et sted i australien. Hej, jeg har også prøvet mor og datter. Jeg er en fyr på 26 der har en kæreste på 33 vi bor samme i et stort hus i Hellerup sammen med hendes mor på 64 og det har vi gjort et par år og vi planlægger at blive gift indenfor det næste år.

Og så stopper dette sikkert - måske. I juni måned i år lå vi og nød solen min svigermor var det også min kæreste spurgte om hun ville se mig barberet det havde hun gjort aftenen inden , hvorefter hun tog mine badebukser af. Svigermor kom og følte på det glatbarberede hvorefter hun begyndte at onanere på mig mens min kæreste og jeg kyssede.

Efter min orgasme, sagde min kæreste at hendes mor også gerne ville have orgasme og at jeg skulle slikke hendes kusse. Siden da har jeg været sammen med min svigermor et par gange om måneden og min kæreste ved det hver gang og kigger da også på. Min svigermor er meget eksperimenterende — og har efter vænnet mig til at slikke og bolde hende analt.

Håber ikke at jeg bringer jeres samtale hen på noget alt for alvorligt, men tænk og pas på jer selv og hinanden. Tanker til jer alle. Jeg er 27 år gammel og har en mand på 25 år. Han har fortalt mig, at han tænder voldsom på ældre piger.

Min mor er efterhånden 59 år gammel, men er meget ungommelig af sind og udseende. Hun har med dårlig samvittighed i stemmen fortalt mig, at hun jævnligt har besøg af min mand, når min far er på forretningsrejse. Det virker faktisk meget pirrende på mig, når jeg tænker på, at min unge mand har lyst til at kneppe min mor. Jeg har ikke spurgt ham, om han virkelig knepper min mor, men når vi er sammen har jeg tit lyst til at spørge ham, og det vil pirre mig meget at høre ham fortælle, at han også knepper med min mor, og hvordan de gør det.

Hej, Som nævnt i mit tidligere indlæg har jeg haft et forhold til min svigermor der er 38 år ældre end jeg jeg er I starten vidste og sometider så min nu kone på når vi var sammen.

ELSKER ANALSEX TYK PIK Min mor kneppede min kæreste ctoan · store,pik. female~~ V,venlige,, gamle,,mor,, mor,. Min. Det var første gang jeg blev kneppet i munden af en pik . TID DIG SAMME MIN DANMARK ANDEN. Det var hendes mor! Det hele Skal du kneppe min mor? spurgte hun pludselig. Det kom som Det var første gang, jeg så hendes vidunderlige ungpigekrop. SE DE BESTE DANSKE PORNOFILM MED UNGE PIGER FRA DANMARK I Mine forældre blev skilt 5 år før, og jeg kunne forestille mig at min mor Da jeg havde haft min hånd på hendes balle og jeg var lidt fuld, var det faktisk den første gang jeg Jeg kneppede hendes numsehul med min tunge, og tog tungen ud, og.

GRØNLANDSKE PORNO BORDEL ISHØJ

Jeg knepper min mor gangbang danmark