Sexhistorier familie fremmed sex

sexhistorier familie fremmed sex

Del  1 2 3 4 5 6   Tilføj til min liste Skrevet af: Det blev en nat jeg sent vil glemme. Jeg tror jeg har sex med min mand, men bliver behageligt overrasket. Første kapitel omhandler en kort affære jeg havde før vi blev nye medlemmer. Da jeg fik et tilbud, kunne jeg ikke få mig selv til at afslå. Urinsex og afføring 4   Min lesbiske kæreste havde et uheld i sine trusser og nu er jeg vild for at opleve det igen. Del  1 2   Tilføj til min liste Skrevet af: Og jeg har intet fortrudt.

Men da min svoger skulle på ferie tilbød min mand, at vi kunne passe deres hund. Det var sådan det begyndte. På mere end en måde. Hvis jeg har lyst. Hun var nøgen og naboens hund besluttede sig for at benytte sig af det. Det skulle jeg nok ikke have gjort. Bagefter trøster hun mig. Men en dag gik det galt.

Vil de hjælpe hende? Og får han selv udlevet sine egne fantasier? Jeg har haft sex 57 gange, en gang for hvert år af mit liv. Det endte med jeg blev deres nye husven. Det tegner til at blive en ganske almindelig dag på jobbet. Og så alligevel ikke. Sex i familien - Nær relation 3. Men han er ikke alene. Urinsex og afføring 3. Sonia pisser på mig. Læs nu bare videre og bliv forarget, kære læser.

Man skal jo være god ved sig selv. Som betaling vil jeg have sex med hende. Jeg blev taget i røven så det knagede i sengen. Analsex 4   Anden runde begynder og jeg har hovedrollen. Jeg har på bedste vis prøvet at efterleve det.

Den er beskidt, man er hermed advaret. Mandesex 4   Mit ønske om at prøve sex med en mand levede fuldt op til min egne forventninger. Tvang - Frivillig 3. Det blev starten på en vidunderlig oplevelse.

Tvang - Frivillig 2. Det var også det år jeg for alvor startede min seksuelle karriere og det vil jeg gerne fortælle lidt om. Men kan hun gøre det mod sin mand som hun nu indser at hun stadig elsker? Først en masse forvirring, dernæst sætter skyldfølelsen ind. Er hendes hævn gået i vasken? Hvordan vil han tage det? Vil hans mor lade ham sende den skjulte optagelse videre eller ville hun gøre hvad han beder om?

Så han er med på at de skal have en fyr med kæmpepik med hjem   Den Våde Nabo     Tilføj til min liste Skrevet af: Jeg hjælper hende ind i varmen.!!! Del  1 2 3   Tilføj til min liste Skrevet af: Så snart jeg kom ind så jeg, at hun havde tændt internettet på sin lille bærbare og var i gang med at se på porno. Julemandens lille hjælper, som hed lisbeth. Efter en dags arbejde kommer de i snak, og det ene leder til det andet. Lisbeth trækker trusserne ned, og manden bliver overrasket..

Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Gensyn med en gammel elsker. Søg Nu på sexwriter. Kursus del 3 4 point. Hot kursus med ga Den Muse der giver forfatteren vinger Milanda Hot kursus med ga.. Første gang på nø.. Når det hele går.. På sommerferie Naboens datter. Dit sted på nettet med erotiske historier. Vi udgiver historier hver dag.

Alle sex noveller er gratis! Læs vores erotiske historier nu. Min nye mor prøver at komme ind på livet af mig. Den gode Fader bliver sat til vægs af Moder Berit, der endelig får hvad hun ikke vidste hun havde sukket efter i alle de år. Min mands mest frække drøm var at se mig med en fremmed mand. En skolelærer ser tilbage på en oplevelse i sit unge liv. En uge er gået og Johns sexliv er bedre end nogensinde.

En mand bliver ydmyget af sin hustru og i et anfald af liderlig ligegyldighed bestiller han noget ”medicin” på nettet. En journalist fra et kendt dameblad interviewer en dansk pige bag kulisserne i sexindustrien. Jeg havde i længere tid hjulpet mor med sin helsedrik. En direktør får en særlig DVD af sin datter. En lottogevinst førte mere med sig end jeg havde forestillet mig. Her er en lille historie om mit liv og hvordan jeg blev afhængig af sort pik.

Lægen fortsætter med sin særlige leg og jeg vil ikke have det stopper. Et nyt job krævede et lægetjek. Vi havde chattet sammen, vi havde skrevet sammen og nu har vi været sammen.

En ung forfængelig mand møder en utrolig kvinde på stranden og tror han har scoret. Det uundgåelige sker, min datter og jeg deles om hendes kæreste. En tur på stranden med min datter og hendes nye kæreste vendte op og ned på mit liv. Mor lagde op til noget frækt og mine hormoner kunne ikke stå imod den fristelse. Jeg havde virkelig trådt i nælderne.

Vores sexliv fik nye safter da vi lukkede en sort mand ind i soveværelset. Min bedste ven tilbyder at hjælpe med min sexfantasi, men det gik ikke som planlagt. Toilettet i Borgmesterparken tiltrækker stedfarens opmærksomhed. Der kommer gæster til aftensmad og Simon får en ny ven.

Stedfar hjælper sin stedsøn med et lille problem før en middagsaftale ude i byen. Den dårlige samvittighed sætter ind, og så alligevel ikke. En stedfar bliver ringet op af politiet. Jeg tager en model og min bror med på afslapningsferie i det græske ø-hav.

En ung mand er faldet i unåde hos sin far, men får sin livs bedste oplevelse ud af det. En far er betaget af sin datters store bryster. Jeg var ved at sætte et nyt køkken op og fik brug for min søns hjælp. Lidt syd for Hamburg blev jeg samlet op og fik mit livs oplevelse. Jeg var ude at handle øl og chips til kampen på tv, men endte med noget meget sjovere. Jeg troede det kun var Patricia der kom forbi, men hun havde taget sine veninder med.

Jeg overhører min hustrus lille snak med en pige fra nabolaget. Det banker på døren en aften. En ung mand rejser til byen for at finde et job.

En "optagelsesprøve" bliver sat i værk og jeg smiler stadig. Vores sexliv var okay, men da vi mødte John og Linette fik det for alvor kulør på. Det hele griber om sig og bliver måske en tand for meget. Min mand foreslog en intim fest og jeg var ikke sen til at invitere Kenny. En hund beskriver sin "opdragelse", sine små eventyr og ender med en bøn. Jeg forlyster mig med lidt pigesex som en slags opvarmning til noget mere swingersex.

Det var kærlighed ved første blik og vores sex er himmelsk. Undervisningen bliver fuldbyrdet og glæden vil ingen ende tage. Den store undervisning står for dagen. Jeg havde brug for en overnatning og fik mere end jeg havde forventet. En travl mand prøve endelig anal med en der faktisk har de lyster. Et halvt år er gået og min datter får en opgave i skolen der involvere mig. Mine forældre skulle skilles. Min datter havde en veninde på besøg og der var noget de ville spørge om.

Sandra og Tina får hunden Rocks med hjem. Lennart har fundet en kvinde med et særligt problem. Det hele får en brat ende da min kone kommer tidligere hjem end ventet. Min indvielse i swinger klubben bliver for alvor sat i værk. Katjas veninde Angela kommer til gården og sætter gang i tingene. Festen var rykket ind i et af de store soveværelser. En historie om hvordan min mand og jeg kom ind i en swinger klub. Tanken om at have sex med en mand havde fulgt mig i mange år.

Jeg konfronterede min mor og blev belønnet som en fyrste, sammen med mine venner. Et Jehovas Vidne mister hæmningerne da jeg åbner døren iført mit Adam kostume.

For nyligt opdagede jeg, at min mor havde et anderledes job end de fleste. Min lesbiske kæreste havde et uheld i sine trusser og nu er jeg vild for at opleve det igen. Så blev det endelig tirsdag, dagen hvor jeg skulle se om Katja ville holde ord. Hans ansigtsudtryk og bulen i hans arbejdsbukser afslørede tydeligt, at han kunne lide, hvad han så.

Hun sendte ham et koket smil og lagde sig så hen på sengen, hvor hun legede med sig selv. Hendes ophidselse var større, end den nogensinde før havde været — det, at han så på, gjorde hende helt vild. Der gik ikke længe, før orgasmen bølgede igennem hende, og hun stønnede højlydt. Så højt, at han måtte have hørt det gennem det lukkede vindue. Hun åbnede sine øjne, og ganske rigtigt — han stod der endnu. Hans blik var sløret, og hun spekulerede på, om han mon også havde leget lidt med sig selv, mens hendes øjne havde været lukkede.

Tanken gjorde hende øjeblikkeligt ophidset igen. Han smilede til hende og vinkede let, inden han forsvandt videre ud på stilladset. Frække våde drømme Der var gået tre dage siden den frække seance med håndværkeren — og hun havde ikke set skyggen af ham. Julie kunne ikke lade være med at føle sig en smule skuffet, selv om hun prøvede at forklare sig selv, at det var fuldstændig åndssvagt at have håbet på, at der skulle ske mere imellem dem. Men hun havde nok alligevel håbet, at han en dag ville ringe på og bare tage hende igen og igen.

Hun blev stadig uendeligt liderlig, når hun tænkte på forleden dag, hvor han havde set hende onanere. Hun havde rørt ved sig selv siden, men ophidselsen havde ikke været nær så stor, for han havde ikke stået og kigget på. Hun havde også drømt om ham om natten — han havde været nøgen og svedig, og de havde haft sex igen og igen.

Efter disse drømme var hun vågnet fuldstændig badet i sved og helt fugtig mellem benene. Hun vidste ikke, hvad der gik af hende — hun kendte ham ikke, havde aldrig talt med ham, ja, hun vidste ikke engang, hvad han hed. Men det var nok det, der gjorde det så ophidsende. At det var lidt forbudt og mystisk. Nervøs og ophidset Julies humør var efterhånden helt nede i kulkælderen.

Hun havde stadig ikke set ham, og hun kunne ikke samle sig om noget som helst. Forelæsningerne på universitetet blev brugt til at dagdrømme om mureren, og bøgerne sad hun bare og stirrede tomt ned i uden at læse, hvad der stod. En formiddag var hun ved at låse sin cykel op, da hun mærkede en hånd på sin skulder.

Hun vendte sig om og kiggede lige ind i en bred brystkasse, der var dækket af en hvid T-shirt. Endnu inden hun havde kigget op i hans smilende ansigt, vidste hun, at det var ham. Han stak en stor hånd frem mod hende. Hun fnes lidt og sagde sit navn med spinkel stemme. Der var en pause, hvor ingen sagde noget. Den føltes som en evighed, og Julie kunne mærke sit hjerte hamre. Så brød han endelig tavsheden og spurgte, om hun havde nogen planer samme aften. Hurtigere end hun ville det, udbrød hun, at det havde hun ikke.

Hun vidste godt, hvad det betød. I aften ville hendes hede drømme endelig blive til virkelighed. En rå håndværker I løbet af dagen blev Julies ophidselse større og større, og hun kunne slet ikke samle sig om hverken forelæsning eller bøgerne. Men en tvivl var også ved at tage over i hendes sind. Hun tænkte på, om hun nu også kunne leve op til det, hun havde startet.

Det var jo hende, der havde inviteret til det ved at give ham sådan et show. Og nu, hvor han var blevet en rigtig person, som hun havde rørt ved og talt med, var det, som om hendes mod var forsvundet fuldstændig.

Den gamle generte Julie var tilbage igen, og hun kunne slet ikke forestille sig, hvordan hun skulle finde den Julie, der havde lavet peep-show for en fremmed, frem igen.

Efterhånden som klokken nærmede sig fem, følte Julie, at hendes vejrtrækning var ved at gå fuldstændig i stå. Hendes hænder rystede, og da det ringede på døren, overvejede hun, om hun bare skulle lade være med at åbne. Alligevel gik hun hen til døren og åbnede for ham.

Varme kys i kulden. Han stod i døråbningen og så fantastisk ud i sit arbejdstøj. Der var noget råt over ham, der var så meget anderledes end de mænd, hun tidligere havde været sammen med.

De havde alle været sådan nogle pæne typer. Men Jeppe var en anden type. Julie nåede kun et øjeblik at blive nervøs over, hvad hun mon skulle sige til ham — for så tog han fat om hendes hofter og trak hende ind til sig. Han kyssede hende længe, og hun gengældte hans kys. Hans læber var bløde, og tungen pressede sig blidt, men bestemt ind og fandt hendes. Hendes knæ dirrede af nervøsitet og ophidselse. Han tog fat om hendes baller, kærtegnede dem blidt og løftede hende så op, så hun sad overskrævs på hans hofter.

Hun kunne mærke den hårde bule i hans bukser støde imod hendes underliv, og al nervøsitet forsvandt som dug for solen. Han lukkede hendes hoveddør med det ene ben og gik, stadig bærende på hende, ud i køkkenet. Han satte hende på køkkenbordet og rev hendes bluse af. Det var ham, der bestemte, og Julie nød hvert sekund af det.

På køkkenbordet Lynhurtigt fik han revet resten af hendes tøj af, så hun sad tilbage på køkkenbordet kun iført trusser.

...

: Sexhistorier familie fremmed sex

GRATIS VOKSEN FILM PORNO SIDER På mere end en måde. Jeg kørte lettere fuld hjem fra firmaets sommerfest. Alle sex noveller er gratis! En ung mand plejer en lille hest og opdager noget andet sjovt man kan med en lille hest. Søg Nu på sexwriter.
Sexhistorier familie fremmed sex Hendes hjerte hoppede en ekstra gang af glæde, inden hun sagde, at det havde hun bestemt ikke. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Først endte jeg i seng med min mor senere med fars nye kæreste. Vi er begge trimmet, hans hår er lidt blødere en mine og ikke helt så kruset. En ung forfængelig mand møder en utrolig kvinde på stranden og tror han har scoret. Vores mor stiller sig selv og vores hoppe til rådighed for en fremmed mod et pænt tilskud til husholdningskassen.
Sex patter massage fyn Escortpige bornholm bolle porno
Sexhistorier familie fremmed sex Escort massage københavn gangbang københavn
Udendørs sex amatør nøgen Jeg havde virkelig trådt i nælderne. Hot kursus med ga I stedet for at blive grebet af panik og stoppe vores samleje, så tændte det mig yderligere. Sex i familien - Nær relation 4. Men han er ikke alene. Jeg begyndte at klemme pikken blidt og bevæge min hånd lidt op og ned.
2. feb Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. gode uddannelser, og jobs, og nu skulle vi endelig blive en rigtig familie. Jeg mærkede slet ingen forargelse over at de havde sex et offentligt sted, og lækkert at se to helt fremmede mennesker, som havde sex sammen. porno Sms sex norge store pupper porno Sexhistorier familie milf sexy Sms sex dogging-sex i Oslo-området gjøre sex-avtaler med forskjellig fremmede over. Dogging-sex-i-det-fri Sex med fremmede offentlige steder, i bilen, skoven, eller på Gratis sexhistorier med Familie Sex - Hvor blodet og lysten flyder sammen i .

Det var også det år jeg for alvor startede min seksuelle karriere og det vil jeg gerne fortælle lidt om. Men kan hun gøre det mod sin mand som hun nu indser at hun stadig elsker?

Først en masse forvirring, dernæst sætter skyldfølelsen ind. Er hendes hævn gået i vasken? Hvordan vil han tage det? Vil hans mor lade ham sende den skjulte optagelse videre eller ville hun gøre hvad han beder om?

Så han er med på at de skal have en fyr med kæmpepik med hjem   Den Våde Nabo     Tilføj til min liste Skrevet af: Jeg hjælper hende ind i varmen.!!! Del  1 2 3   Tilføj til min liste Skrevet af: Så snart jeg kom ind så jeg, at hun havde tændt internettet på sin lille bærbare og var i gang med at se på porno.

Julemandens lille hjælper, som hed lisbeth. Efter en dags arbejde kommer de i snak, og det ene leder til det andet. Lisbeth trækker trusserne ned, og manden bliver overrasket.. Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!!

Gensyn med en gammel elsker. Søg Nu på sexwriter. Kursus del 3 4 point. Hot kursus med ga Den Muse der giver forfatteren vinger Milanda Hot kursus med ga.. Første gang på nø..

Når det hele går.. På sommerferie Naboens datter. Dit sted på nettet med erotiske historier. Vi udgiver historier hver dag. Alle sex noveller er gratis! Læs vores erotiske historier nu. Min nye mor prøver at komme ind på livet af mig. Den gode Fader bliver sat til vægs af Moder Berit, der endelig får hvad hun ikke vidste hun havde sukket efter i alle de år. Min mands mest frække drøm var at se mig med en fremmed mand. En skolelærer ser tilbage på en oplevelse i sit unge liv.

En uge er gået og Johns sexliv er bedre end nogensinde. En mand bliver ydmyget af sin hustru og i et anfald af liderlig ligegyldighed bestiller han noget ”medicin” på nettet. En journalist fra et kendt dameblad interviewer en dansk pige bag kulisserne i sexindustrien. Jeg havde i længere tid hjulpet mor med sin helsedrik. En direktør får en særlig DVD af sin datter. En lottogevinst førte mere med sig end jeg havde forestillet mig.

Her er en lille historie om mit liv og hvordan jeg blev afhængig af sort pik. Lægen fortsætter med sin særlige leg og jeg vil ikke have det stopper.

Et nyt job krævede et lægetjek. Vi havde chattet sammen, vi havde skrevet sammen og nu har vi været sammen. En ung forfængelig mand møder en utrolig kvinde på stranden og tror han har scoret. Det uundgåelige sker, min datter og jeg deles om hendes kæreste. En tur på stranden med min datter og hendes nye kæreste vendte op og ned på mit liv. Mor lagde op til noget frækt og mine hormoner kunne ikke stå imod den fristelse.

Jeg havde virkelig trådt i nælderne. Vores sexliv fik nye safter da vi lukkede en sort mand ind i soveværelset. Min bedste ven tilbyder at hjælpe med min sexfantasi, men det gik ikke som planlagt. Toilettet i Borgmesterparken tiltrækker stedfarens opmærksomhed. Der kommer gæster til aftensmad og Simon får en ny ven. Stedfar hjælper sin stedsøn med et lille problem før en middagsaftale ude i byen. Den dårlige samvittighed sætter ind, og så alligevel ikke.

En stedfar bliver ringet op af politiet. Jeg tager en model og min bror med på afslapningsferie i det græske ø-hav. En ung mand er faldet i unåde hos sin far, men får sin livs bedste oplevelse ud af det. En far er betaget af sin datters store bryster. Jeg var ved at sætte et nyt køkken op og fik brug for min søns hjælp. Lidt syd for Hamburg blev jeg samlet op og fik mit livs oplevelse. Jeg var ude at handle øl og chips til kampen på tv, men endte med noget meget sjovere. Jeg troede det kun var Patricia der kom forbi, men hun havde taget sine veninder med.

Jeg overhører min hustrus lille snak med en pige fra nabolaget. Det banker på døren en aften. En ung mand rejser til byen for at finde et job. En "optagelsesprøve" bliver sat i værk og jeg smiler stadig. Vores sexliv var okay, men da vi mødte John og Linette fik det for alvor kulør på. Det hele griber om sig og bliver måske en tand for meget.

Min mand foreslog en intim fest og jeg var ikke sen til at invitere Kenny. En hund beskriver sin "opdragelse", sine små eventyr og ender med en bøn. Jeg forlyster mig med lidt pigesex som en slags opvarmning til noget mere swingersex. Det var kærlighed ved første blik og vores sex er himmelsk. Undervisningen bliver fuldbyrdet og glæden vil ingen ende tage. Den store undervisning står for dagen. Jeg havde brug for en overnatning og fik mere end jeg havde forventet. En travl mand prøve endelig anal med en der faktisk har de lyster.

Et halvt år er gået og min datter får en opgave i skolen der involvere mig. Mine forældre skulle skilles. Min datter havde en veninde på besøg og der var noget de ville spørge om. Sandra og Tina får hunden Rocks med hjem.

Lennart har fundet en kvinde med et særligt problem. Det hele får en brat ende da min kone kommer tidligere hjem end ventet. Min indvielse i swinger klubben bliver for alvor sat i værk. Katjas veninde Angela kommer til gården og sætter gang i tingene. Festen var rykket ind i et af de store soveværelser. En historie om hvordan min mand og jeg kom ind i en swinger klub. Tanken om at have sex med en mand havde fulgt mig i mange år.

Jeg konfronterede min mor og blev belønnet som en fyrste, sammen med mine venner. Et Jehovas Vidne mister hæmningerne da jeg åbner døren iført mit Adam kostume. For nyligt opdagede jeg, at min mor havde et anderledes job end de fleste.

Min lesbiske kæreste havde et uheld i sine trusser og nu er jeg vild for at opleve det igen. Så blev det endelig tirsdag, dagen hvor jeg skulle se om Katja ville holde ord. Fru Knudsen tager os alle efter tur og slutter af med at tage os alle på samme tid. Tiden går kun alt for langsomt, men med et lille nattevisit skal det nok gå. Livet på landet bliver vendt op og ned da barnebarnet kommer på et tre ugers visit.

En lille simpel historie om en lille naiv pige der lærer om blomster og bier. Tingene udvikler sig og mit univers udvides. Forestillingen på den anden side af gaden fortsætter og alle opnår klimaks. Ferien er slut men en særlig oplevelse sætter sit præg. Jeg betragter mig selv som en almindelig kvinde med almindelige seksuelle behov. Vi har øvet denne forestilling mange gange men det ender nu alligevel anderledes end ventet.

Anya får al det sex hun i årevis har fornægtet sig selv. Anya får besøg på sin fridag og oplever for første gang i sit liv at få en orgasme. Anya er læge og er tvunget til at gøre en smule samfundstjeneste. Nu begynder al det sjove og ingen af dem ville stoppe lige med det samme. Brian på 21 år ender på en bøssebar og snart bliver han inviteret hjem til en forretningsmand.

Jeg blev sendt til byens bedste hotel for at hygge om en flok gamle mænd. En simpel sag om overtrædelse af samfundstjeneste udvikler sig til et skønt blowjob.

Jeg bliver en slags statist i en hævnakt men nyder det til fulde. Et tilfældigt møde i Burger King og hvad man kan få ud af det.

Afstraffelsen tog en helt ny drejning og jeg fik så hatten passede. Min kone har inviteret en kollega med hjem og opfordre mig til at tage hende i røven. Min kone havde låst sig selv ude. Min oplevelse med min søn må bare gentages, men han havde inviteret sin kæreste på besøg. Jeg kørte lettere fuld hjem fra firmaets sommerfest.

Ved et tilfælde finder jeg ud af, at min søns hobby har mig som centrum. Sidst på natten blev jeg vækket og det seksuelle eventyr fortsætter. Mor straffer mig for at lege med hendes trusser. Jeg elsker at snuse til mors trusser mens jeg leger med mig selv.

Tines appetit for håndværkersex får hende til at opsøge dem igen. Sanne er alene hjemme og vanen tro ender det med lidt sex for egen hånd. Vil den unge dansker lade sig tage i røvhullet? En ung dansker prøver sex med en sort kvinde for første gang, men for at komme så langt skal han lige tage sig af hendes kæreste, og før han aner uråd bliver han taget i røven. Jeg hedder Einar, 57 år, fraskilt og barnløs.

En pervers, gammel mand inviterer en frisk, ung mand hjem, bedøver ham og tager ham i røven. Min nye kollega inviterede mig hjem for at møde hans fede kone. Det var nu blevet tid til at mødes. Mit indestængte ønske om at tage klatten, hele klatten og kun klatten, gik i opfyldelse. En kvinde venter utålmodigt på elevatoren. Afstanden og vinden gjorde, at jeg ikke kunne høre nogen lyde fra dem. Jeg ville egentligt gerne gå, det var jo lidt en privat sag, men min ben ville ikke.

Jeg blev bare stående og så dem ligge og elske – eller måske rettere – ligge og kneppe! Jeg mærkede slet ingen forargelse over at de havde sex et offentligt sted, som en strand jo er. På en eller anden måde var det så frækt og lækkert at se to helt fremmede mennesker, som havde sex sammen. Og jeg kunne straks mærke en dejlig varme forplante sig i mit underliv, og at mine bryster blev hårde og spændte. Efter lidt tid var det som om, han stødte sin pik lidt ekstra hårdt op i kvinden, det var tydeligt at han fik en kraftig udløsning og sikkert fyldte hendes skede med sin varme sperm.

Selvom jeg havde stor lyst til at blive ved med at kigge, så blev jeg nu grebet af min blufærdighed, og jeg skyndte mig hen til vores gryde, hvor Mikkel allerede havde bredt håndklæderne ud. Og ja, det måtte jeg jo indrømme, at jeg gjorde. Både Mikkel og jeg er egentlig ret private mennesker eller måske rettere lidt generte.

Vi havde ikke de helt store erfaringer med sex i det fri, et par gange havde han været "på besøg" ude i vandet, når vi var helt alene, men det var også det. Men synet af vores nabo par have sex der i gryden lige ved siden af vores gjorde et eller andet ved mig. Mens jeg tog mine små shorts og bikini af, fik jeg vildt lyst til at prøve det, prøve at elske med Mikkel ude i det fri.

Han havde allerede lagt sig på maven og begyndt at læse en tyk krimi, som han havde været opslugt af i de sidste par dage. Jeg aede ham lidt på hans numse og i revnen mellem balderne. Jeg vidste, at det plejede at tænde ham at blive rørt der. Men han tog min hånd væk og sagde lidt bestemt, "skal vi ikke vente til vi kommer hjem". Og så fortsatte han med at læse.

Jeg lå på ryggen og nød solens varme stråler på min nøgne krop. Mine brystvorter var stadig helt hårde og strittede lige op i luften. Og jeg kunne tydeligt mærke at fugten havde bredt sig i min fisse. Jeg havde en usigelig lyst til at pille ved mig selv dernede, men min igen var blufærdighed alligevel for stor, så jeg modstod fristelsen til at lade en finger eller to kæle lidt ved min lille hårde perle.

Lidt efter lidt fortog min lyst til sex, og mine tanker blev ledt ind på et mere sobert spor, og jeg fandt min bog frem. Og alt tydede derefter på en helt normal stranddag. Vi læste, badede sammen i det skønne Kattegat, spiste lidt af vores medbragte mad, snakkede om vores fremtid, om at vi snart skulle være forældre. Hen sidst på eftermiddagen kom jeg igen til at tænke på den frække oplevelse, om hvor dejligt det havde set ud. Om hvor lækkert det måtte være at elske ude i det fri, når man er nøgen og helt varm i kroppen.

Og igen kom den dejlige varme og prikken tilbage i mit underliv i takt til at blodet løb til min fisse. Mikkel lå ved siden af mig på ryggen og blundede. Jeg tog min hånd op til mit ene bryst og krammede det lidt. Mine vorter var allerede begyndt at rejse sig. Jeg klemte den ene mellem min fingre, og jeg kunne straks mærke virkning i mit skød. Jeg rejste mig op på albuerne og kiggede mig hurtigt rundt i klitlandskabet.

Der var ikke et menneske at se til nogen af siderne. Mikkel lå med let spredte ben, hans pik lå slapt mellem dem. Åh jeg havde sådan en lyst til at røre ved den. Rejste mig lidt mere op til siddende position, spejdede hurtigt igen fra side til side, stadig ingen nysgerrige blikke. Jeg tog min hånd op til hans skridt. Aede lidt i hårene over pikken. Vi er begge trimmet, hans hår er lidt blødere en mine og ikke helt så kruset. Det var skønt at røre ved det.

Mine fingre strejfede hans bløde pik, som var dejlig varm af solen. Mikkel mærkede det ikke, han lå stadig og sov. Jeg foldede min hånd omkring den. I slap tilstand fyldte den ikke så meget. Kun pikhoved, som var dækket af forhuden, stak ud foroven. Uh… det var så frækt at holde om hans pik her ude i det fri, hvor alle kunne se os. Men heldigvis så var der ingen andre end os.

Jeg begyndte at klemme pikken blidt og bevæge min hånd lidt op og ned. Jeg kunne straks mærke at den langsomt begyndte at vokse. Lidt efter lidt blev den hårdere og især længere. Det var så frækt og pirrende at sidde helt nøgen ved siden af min mand og kæle for hans pik, mens han lå og sov.

Efterhånden var Mikkels pik blevet så stor, at pikhovedet med det lille hul kom til syne bag forhuden. Jeg klemte den lidt hårdere, og jeg kunne se en lille dråbe presperm komme frem af hullet. Mikkel bevægede sig lidt, da jeg trykkede hans næsten fuldt erigerede lem, men det virkede som om, han stadig sov, ellers var han utrolig god til at sove rævesøvn. Mens jeg holdt om hans pik med den ene hånd tog jeg min anden hånd ned mellem mine ben. Jeg lod en finger glide ind mellem mine nu store og blodfyldte skamlæber.

Jeg var allerede dejlig våd i revnen. Min finger fandt hurtigt den lille knop, som var hård og helt vildt følsom. Berøringen øgede kun min liderlighed og mit mod. Jeg sikrede mig igen hurtig at klitområdet stadig var mennesketomt, og så lænede jeg ned mit hoved ned mod Mikkels indbydende pik.

Jeg måtte simpelthen smage den lille dråbe. Jeg trak min hånd ned mod roden så forhuden slap selve pikhovedet. Det var helt blåviolet og glat, dråben var blevet større og begyndt at løbe ned af hovedet. Jeg åbnede mine fyldige læber og omkransede pikhovedet med dem, samtidig lod jeg min tunge slikke dråben op.

Uhm…jeg elsker den salte smag. Jeg begyndte nu at slikke ham helt forsigtigt, med masser af spyt og tunge og et fast greb om roden på hans pik. Mikkel har lært mig godt op i hvordan det er bedst for ham, når jeg slikker ham. Jeg elsker hans pik. Den er nok ret gennemsnitligt, både i længde og tykkelse, men hans pikhoved er noget større end andre mænds, i hvert fald sammenlignet med dem jeg har været sammen med.

Man kan sige at det minder lidt om en champignon. En af de få fordele ved at jeg ikke kan få børn er, at vi ikke har behøvet at tænke på prævention, så der har ikke været noget generende lag i mellem.

Og vores efterhånden mange år sammen har gjort, at han lige ved, hvor og hvordan det er bedst for mig, når han er oppe i mig. Jeg sad lidt og blidt slikkede hans dejlige pik, mens jeg kælede med min våde revne. Jeg var nu så dejlig horny, at jeg simpelthen måtte mærke pikke oppe i min fisse. Jeg var holdt op med at ænse om, der var nogen fremmede mennesker, som kunne se os. Mikkel lå nu mere uroligt, han kunne dårligt blive ved med at sove i takt jeg slikkede hans pik hårdere og dybere.

Igen tog jeg en vild beslutning. Jeg stoppede med at slikke hans pik og skrævede i stedet ind over ham, og førte hans glatte våde pikhoved op til min ventende åbning. Helt langsomt sænkede jeg mig ned over ham, så hans dejligt stive lem fyldte min hungrende fisse helt ud. Åh… hvor føltes det vildt dejligt. Nu vågnede Mikkel op, af nok noget, han troede, var en erotisk drøm til en liderlig virkelighed, hvor hans kone sad oven på ham og red han stive pik.

Han blev meget overrasket men var hurtigt med på legen. Han tog sine hænder op til mine spændte bryster og begyndte at kramme dem hårdt. Det er også noget som han ved, gør mig endnu mere vild. Jeg red ham nu hårdt og vildt, hævede og sænkede mit underliv hurtigt op og ned over hans varme hårde jern, som aldrig havde føltes bedre oppe i mig.

Følelsen af at have sex her ude i det fri havde gjort min liderlighed så enorm stor, at der kun gik kort tid før jeg fik min første orgasme. Jeg stønnede og skreg den ud mens jeg kastede mig frem og tilbage på hans pik. Åh… det var så vildt og skønt. Lidt efter lidt aftog orgasmekramperne i min fisse, og jeg satte tempoet lidt ned.

Selvom jeg var helt ufattelig våd, ja, mine fissesafter nærmest løb ud af min skede og ud over hans skridt, så kunne jeg fuldstændigt mærke, hvor stor han var i mig. Med en rutineret bevægelse rejste Mikkel sig lidt op og tog om min ryg og fik os hurtigt vendt uden, at hans pik slap forbindelse med mit våde indre. På den måde kom jeg dermed til at ligge på ryggen med spredte ben, så Mikkel nu rigtigt kunne kneppe min fisse.

Langsomt byggede den næste orgasme sig op i mig, jeg stønnede mere og mere i takt med hans dejlige pik gled ind og ud af mig og det store pikhoved gnubbede mit g-punkt på den perfekte måde, som den stilling fremkalder. Og lige mens vi lå og kneppede vildt i vores gryde, så jeg to personer gå tæt forbi op på stien i klitrækken. En mand og en kvinde. Den store rød og hvid stribet parasol, som manden havde under armen, afslørede, at det var vores nabo par. De to som jeg lidt tidligere så ligge og have dejlig fræk sex bare nogle få meter fra os.

I stedet for at blive grebet af panik og stoppe vores samleje, så tændte det mig yderligere. Jeg blev endnu mere ophidset af, at de kunne se mig ligge nøgen med spredte ben, mens min mand kneppede min åbne fisse. Efter at de begge havde stået kort og set os fortsatte manden med at gå, men kvinden blev stående og betragtede på os på afstand. Ligesom jeg havde gjort, da de kneppede. Hun kunne se, at jeg kunne se hende, vi havde øjenkontakt. Hun stod bare meter fra os og kunne se det hele, som var det et frækt live show.

Til min overraskelse steg min liderlighed af at have en tilskuer, som kunne se ligge og elske helt nøgne ude i det fri. Jeg stønnede mere og mere da orgasmen ramte mig. Vinden havde i løbet af dagen lagt sig så meget, at hun helt sikkert kunne høre mig.

Sexhistorier familie fremmed sex

EROTIC MASSAGE ESCORT THAI SEX AALBORG

Sexhistorier familie fremmed sex