Ble og gummibukser dame søger mand

ble og gummibukser dame søger mand

Du kunne jo prøve at købe et par stiletter og gå lidt i dem.. Min kone går aldrig hjemmefra uden at have ble og plastictrusser på, idet hun har total afsky fra offentlige toiletter. Hun er som regel også våd i bleen, når hun har været hjemmefra. Du synes ikke det er sexet, men prøv at bede hende benytte plastictrusser også. De kan godt virke noget ophidsende. Nu har jeg godt nok aldrig før hørt om en kvinde, der gør det.

Normalt synes jeg, at det plejer at være mænd, man ser i de der programmer om "voksenbabyer", men hvorfor skulle nogle kvinder ikke også have de samme lyster? Jeg ved ikke, om bleerne i din kones tilfælde skyldes inkontinens, men efter hvad du fortæller, er hun åbenbart en "voksenbaby". Og hvis du ikke bryder dig om det, kan du prøve at bede hende om at lade være med at gøre det, når du er i nærheden. Undskykd jeg griner, ved godt det måske er tarveligt hvis det er et problem for dig, men det er altså det sjoveste jeg har hørt længe!!

Jeg synes du skal tale med hende om det og høre hvofor hun pludselig synes det er intersssant at gå med ble. Måske en psykolog ku hjælpe? Det stammer måske fra barndommen af. Ellers overbevis hende om at hun kan få en anden fetich end lige denne.

Et andet er hvor gammel er hun i det hele taget? Du kan også give hende sutteflaske og tale babysprog med hende intil hun bliver voksen igen du kan også give hende smæk i numsen, vær kreativ. Det var nogen rigtige sjove og konstruktive svar der kom der til sidst: Der er kun en måde at finde ud af om hun bliver opstemt af at gå med ble.

Det er ved at delagtiggøre dig i "spøgen" - dvs. Det er svært i starten - medgivet har selv haft en kæreste der gjorde det samme som din kone. Du er nødt til at være "baby-sitter", hvor du skifter hende.

Jeg tror ikke på hvad nogen af de andre skriver med at hun vil iføres sparkedragt og andre babyting. Det som hun måske tænder på er, at kunne "give slip", hvorefter en tager sig "kærligt" af hende. Hvis du ikke har lyst til at skulle skifte en voksen, så skriv til mig.

Jeg har som nævnt selv været "babysitter" for en voksen kvinde og syntes egentligt det er hyggeligt - dog uden at det på nogen måde tænder mig seksuelt. Jeg tilbringer så en dag sammen med jer, hvor jeg "baby-sitter" hende når det er påkrævet, mens du er tilstede. Hvis hun så når jeg er gået er helt optemt og klar til dig, ja så ved du hvad du skal i fremtiden.

Jeg skal ikke på noget tidspunkt være "sammen" med hende, da denne ble lyst kun er noget som udspiller sig i hendes fantasi. Det almindelige sex vil stadig kun være noget hun vil gøre med dig. Min e-mail får du ved at svare ja-tak.

Der er en masse forskellige sexuelle fantasier, som folk virkeliggør for at bibringe noget lækkert krydderi på sexlivet. For mig at se er nøgleordene tolerance og respekt for hinandens "særheder", så længe særhederne ikke bevidst krænker og skader andre.

Personligt kan jeg godt lide at gå med en tyk ble en gang imellem for at mærke den sensationelle bløde fornemmelse af noget stort og trykkende mellem benene. Selve synet af mig selv med en kæmpestor voksenble på tænder mig. Min vildeste fantasi ville være at blive skiftet af en dejlig og ypperlig pige, som derefter fortæller mig, hvor lækker jeg er med ble på og klapper mig på blenumsen og trykker mig på skridtet, hvorefter vi har hed og lidenskabelig sex.

Som sagt så gælder det om at turde kommunikere og realisere hinandens sexuelle fantasier. Livet er for kort til andet. Er der andre med lignende fantasier? Jeg er hvad du nok vil kalde en "skabs-ble-bruger". Jeg kunne godt tænke at være sammen med en som har samme lyst som jeg selv. Hvis du er pige, kunne du så tænke dig at vi udlevede vores fantasi sammen? Jeg har nogenlunde samme drøm som ham der kalder sig ble-elsker, men jeg vil samtidig også gerne kærtegne en kvinde med ble - evt. Det ville være skønt at finde en at dele sine blefantasier og lyster sammen med.

Jeg er 31 år og bor i København. Jeg har en hotmail, hvis du har lyst til at skrive sammen privat. Bleen står som noget sårbart for mig, der symboliserer mine følelser og giver en dejlig velbehag. Specielt synet af en stor og tyk blenumse finder jeg særdeles ophidsende og smukt. Du kan skrive privat til mig på: Den ble jeg bruger er en tena ble ved navn Tena pants super. Der er da ikke noget der er mere lækkert end at gå med ble og gummi blebukser [; ] bare en skam at bleer er så fantastisk dyre.

Ja bare rilig i møder mig ikke på gaden, men jeg sover med den om ¨natten og har gjort det i hele mit lange 22 års liv. Jeg bruger kun ble om natten, og der er kun to som jeg ved der ved det. Jeg er osse slem til at tisse i bukserne - både når jeg griner og om natten når jeg sover - og jeg er bare skide ligeglad - går bare med mine underdrenge en uges tid selv om de er tis foran ved pissehullet og selv om de griner af mig til fodbold og mine underdrenge er helt gule af tis og jeg tit tisser i mine gymnastikbukser når vi spiller fodbold.

Jeg tænder på bler og jeg tisser også i dem jeg har tisset i sengen nogle gange og jeg kender også et sted i Danmark hvor du kan få bler gratis hvis nogle er intraseret. Jeg er en sød mand på 30 i ble.. Bruger ofte ble da jeg synes det dejligt Jeg bruger en Tena ble Jeg er ellers en alm.

Mand Synes ikke man hører om så mange kvinder der bruger ble [; ]. Hey Jeg er en flot mand på 30 i ble.. Bruger ofte ble da jeg synes det dejligt og rart Jeg bruger en Tena ble Ellers ret alm. Synes ikke man hører om så mange kvinder der bruger ble eller skjuler de det bare Jeg vil meget gerne skrive lidt med dig, hvis du har lyst?

Min kone tisser i sengen hver nat, så hun tæller da med i opgørelsen om hvormange kvinder der sover med og gummibukser. Det virker på mig sekseult opstemmende med bløde glatte gummibukser, som jo er plastictrusser.

Og det syntes jeg er rigtig dejligt. Også blasticbukser eller gummibukser udover. Jeg vågner gerne med en meget våd ble på og så laver jeg også i den gange om ugen.

Også det holder jeg meget af. Om morgenen får jeg udløsning i mint bæ og tis og derfeter sover jeg gerne et time til. Jeg er en dreng på Jeg tænder også på bleer og har savnet dem lige siden jeg blev renlig som 5 årig. Hej jeg er en ung Kvinde. Jeg blev meget glad for dit indlæg Jeg mener også som du rigtigt skriver, at hvis man til dagligt har et stort ansvar på arbejde mm.

Har man et behov at give slip og være den lille. Mænd er måske også bedre til at lege. Jeg mener at det er ved at ændre sig, i takt med kønsroller, at kvinder også har fået job der kræver meget, så de også har brug for at give ansvaret fra sig.

..

MASSAGE I KBH ESCORT I KØGE

Ble og gummibukser dame søger mand

Ble og gummibukser dame søger mand Desi indisk tisser og vask Søde Pussy arabiske piger. Jeg skal ikke på noget tidspunkt være "sammen" med hende, da denne ble lyst kun er noget som udspiller sig i hendes fantasi. Efter moster er gået tænker jeg på at komme hjem, jeg ved ikke endnu hvordan, for jeg har ikke noget rigtigt tøj at tage på. Det var en spøjs ide Der er nogle piger ikke mange der enten tænder på bleer eller rollespillet voksen baby, men som thai sex århus erotisk massage kolding siges at være normalt for fetich så er der nok omkring de der 90 pct der er mænd, men det skulle gælde for alle feticher ikke kun os der er til bleer.